Grėsmė nacionaliniam Lietuvos saugumui

Grėsmė nacionaliniam Lietuvos saugumui

Kaip jum patinka nusinarkošinusių degradų “nekalti įdūrimai švirkštu” su mintimi “būk pasveikintas įstojęs į AIDS klubą”? Jau seniau girdėjau, kad taip degradai rusijos klubuose “linksminasi”, bet kai šiandien išgirau per žinias, kad ir Lietuvėlėj tokių daunų atsirado, tai nu i nx…

wat tokius *bliamba* Kanda man ir teko girdet…ce man atrodo kaune wisa tai buwo…

lietuvos jau ne vienam taip buvo… tik nieks kol kas nesiviesino. bet siaip tai tokius urodus zudyt reikia…

Zudyt tokius reikia!

Blin, kavenskas, tokie bajeriai jau kokie treti metai vyksta. Taip Eilinė pigi TV seansacija. BlogaiŽurnalistinis tyrimas, etikmat. Cha cha

tesingai… Narkomano sunelio, dukreles pasakojimai mamai, kaip netycia klube su adata ydure…na o mama,kaip sensacija y televizija parduoda istorija… Juk gera atmazke…Ysivaizduok, susirgtum Aids nuo narkotiku, tevai nezino,kad tu vartoji,badaisi… atejai pas tevus ir pasakei, teti,mama…man klube su svirkstu ydure ir as susirgau aids…Logiska, nu aisq, nei seimai geda,nei giminei, ir sunaus sikna sveika…o plius dar isgarseti galima… Nekaltas

Baisu Brrr… Ne

Labas*, nu nieko sau išgarsėjimas, kad po to nenori žmonėms pasirodyt, nes jie pradės tavęs vengti bijodami užsikrėsti…

bet kita puse zmoniu,kurie nori is to padaryti show, o dar kita,kurie nori padeti…

nzn, neteko girdeti in real…T.y. kad butu gautas pranesimas,ar parasytas pareiskimas del tokio yvykio…Tuo labiau pradetas ikiteisminis tyrimas… buvo kazkada yvykis,kai 2 narkomanai viens kita subade…,bet…jei jau abu parkomanai,tai px,kas kuo ten serga, vis tiek greit abu dves…

Na gal ir buna tokiu populiarumo gaudytoju,bet tikrai yra ir taip tycia daranciu.Gal ten visai ir ne kraujas,o jei ir taip,gal be uzkrato,bet jei mane vakare sustabdytu valkatele su svirkstu,tai tikrai visus rankinukus atiduociau Mirkt Liūdnas Liūdnas ka gali zmogus zinot. .

Va čia šuva ir pakastas. Taip Cha cha Pasvarstykim logiškai: AIDS centro duomenimis Lietuvoje diagnozuoti 928 ŽIV nešiotojai. Realiai jų žinoma yra daugiau. Taip Tarkim, kokie 5000. Baisu Tai yra ~0,14% Lietuvos gyventojų. O tikimybė užsikrėsti įsidūrus infekuota adata yra 0,3%. Sugretinus šiuos du faktus ne kaži koks siaubas gaunasi. KietasO TV reikia kraupių istorijų, kurias Krivickas ir Co. kraują stingdančiais balsais galėtų pasakoti jums bevalgant vakarienę. Taip Cha cha

Na o jei ir busi pakliuves tarp tu 0,3% kas tada? ? ? ? ? ? Net neisivaizduoju,ka reiketu daryti. . .

Siaubingai.Pasiklasai tokiu dalikeliu i gatve baisu isheiti :confused:

Tai senukai pensininkai niekur ir neina, o miega su kirvuku po pagalve Taip Gerai - jie visai gražiai gyventų jei nematytų teliko ir radijos Taip

Kavenskas - jei butum atidziau ziurejas zines ir iki galo butum pamates,kad tokios nesamones tik vaiku zaidimai ir uzsikresti praktiskai neimanoma Nekaltastaip pat tame reportaze sake,kad buvo atlikti tyrimai su gyvunais,tai 1000 uzsikrete tik 3 Nekaltaso siaip sitas vykstancias nesamones pavadino vaikiskais zaidimais Nekaltasp.s.beja pagaliau atsibudai apie tai jau seniai buvo snekama Mirkt

O jei žaibas nutrenks? Pavargęs Baisu ŽliumbiaApie tikimybę, kad išėjus į gatvę tau galvą tramvajumi nupjaus rusė komjaunuolė net nekalbu. Cha cha

Blemba panasiai norejau dabar parasyt ir nespejau Pavargęstik mano pavizdys tureju buti toks,kad greiciau plyta ant galvos uzkristu,nei taip uzsikrestum Nekaltas

Tai ir aš nespėjau. Nekaltas Mes ~65 metais pavėlavom. Taip