Greitis/Kaina

Greitis/Kaina

bloomberg.com/news/articles/2016-08-24/here-s-how-the-new-t eslas-stack-up-against-bugatti-lamborghini-and-ferrari

kazkokia tai ŠŠŠ nei buros touragno su priekaba, nei mano volgos…net kostios IS’o nėra… Ufff paimti ne visi valingitai i variacine eilute…todel tokie issisokimai ir galimi Taip

Neteisingai, čia yra pagreitis.

man atrodo suomio minėti agregatai žemiau plintuso šioje grafoje Šypsena

ties greiciu butu kazkur giliai giliai nupusta ta tesla Kietas

ties 180 kmh mazdaug tesla jau ruko

su P100D rukysi ir po 180km/h Juokiasi Dabartinėms (P90DL V3) prasuko kranelį iki kur kas toliau.

Diskutuojat rimtais veidais apie masinas nuo 134k€ur? Cha cha

Nu turguje gal tiek nekainuoja? Cha cha

Man labiau patiktu ivardinti suma lYtais Cha cha

gal tugrikais? 134,000.00 EUR = 340,838,880.89 MNT

m.autogidas.lt/toyota-avensis-ii-d-cat-universalas-2005-0128412 026.html?utm_campaign=fb_share_seller va cia tai pardavimo priežastis Cha cha atsikando babuino,kai forsunke srotine 280€

aš jau tikėjausi skelbime komentaro- parduodu nes per brangiai forsunkės kainuoja Cha cha

Nieko jus nesuprantat, cia busimas drifteris parduoda Juokiasi

ble ble problemos pas jus. Cha cha kokius triusikus Moteris pirkti. tesla kokia tais ir t.t… Juokiasibabuinai. mes va siandien susigincyjom su tepaluotais, ar gali turbininis benzas pasigaut v rasnos, kad tepalu maitintis pradetu per turbina. Cha cha

Nakciau nu ir paklausei… Juokiasi

nu ble, kai su poziuriu neigianciu realybe Cha cha, kaip tais susisviete, ar benzo degimo kameroj, isskirtinom salygom- prie stipraus perkaitimo, detonaciju ir pan. negaletu susidaryti salygos, kur ir mazutas dega. Cha cha

Woris, vakaryksciais pvz, kartais ir droseline nieko negelbsti kai uzstringa issiziojus. Cha cha

Blin istryniau komentara. Krc, negali, del droselines sklendes ir ypac del mazos kompresijos. Edit: kompresijos + suspaudimo laipsnio