Greitis/Kaina
kazkokia tai ŠŠŠ nei buros touragno su priekaba, nei mano volgos…net kostios IS’o nėra… paimti ne visi valingitai i variacine eilute…todel tokie issisokimai ir galimi
Neteisingai, čia yra pagreitis.
man atrodo suomio minėti agregatai žemiau plintuso šioje grafoje
ties greiciu butu kazkur giliai giliai nupusta ta tesla
ties 180 kmh mazdaug tesla jau ruko
su P100D rukysi ir po 180km/h Dabartinėms (P90DL V3) prasuko kranelį iki kur kas toliau.
Diskutuojat rimtais veidais apie masinas nuo 134k€ur?
Nu turguje gal tiek nekainuoja?
Man labiau patiktu ivardinti suma lYtais
gal tugrikais? 134,000.00 EUR = 340,838,880.89 MNT
m.autogidas.lt/toyota-avensis-ii-d-cat-universalas-2005-0128412 026.html?utm_campaign=fb_share_seller va cia tai pardavimo priežastis atsikando babuino,kai forsunke srotine 280€
aš jau tikėjausi skelbime komentaro- parduodu nes per brangiai forsunkės kainuoja
Nieko jus nesuprantat, cia busimas drifteris parduoda
ble ble problemos pas jus. kokius triusikus
pirkti. tesla kokia tais ir t.t…
babuinai. mes va siandien susigincyjom su tepaluotais, ar gali turbininis benzas pasigaut v rasnos, kad tepalu maitintis pradetu per turbina.
Nakciau nu ir paklausei…
nu ble, kai su poziuriu neigianciu realybe , kaip tais susisviete, ar benzo degimo kameroj, isskirtinom salygom- prie stipraus perkaitimo, detonaciju ir pan. negaletu susidaryti salygos, kur ir mazutas dega.
Woris, vakaryksciais pvz, kartais ir droseline nieko negelbsti kai uzstringa issiziojus.
Blin istryniau komentara. Krc, negali, del droselines sklendes ir ypac del mazos kompresijos. Edit: kompresijos + suspaudimo laipsnio