Greitas bangos paštas.

Greitas bangos paštas.

Šiandien įsirašiau F1 2002. Pažaidžiau kokią valandą, išėjau, naršau po bangą ir man vis girdisi formulės Pavargęs Galvoju dar ausyse nuo žaidimo birzgia, bet kažkaip ir neaprimsta. Atsidariau task manageri, galvojau gal nuo žaidimo kažkas liko… nu lyg ir nieko. Išjungiau bangą, žiūriu apsiramino, vėl įsijungiu, o žiūriu apačioj jau banneriai ten rėkauja… Nekaltas

Aišku pas jus kaip visada labai originalios mintys Laimingas Bet ar galima būtų kaip nors pritildyti tą bannerį, nes dabar naktim raikkoneną sapnuosiu… Baisu

mano tai kolegos nuo tokiu garsu gasdinasi Baisu Nustebęs matyt galvoja, kad tuoj kox bolidas i siena ivazhiuos.

gerokai persistengta. maniau jau buvo pasimokyta ish "pinigu" zvangejimo. pasirodo ne.

pievos Blogai

Seniai pas mane flash’as bangoj uzhblokuotas… Liežuvis

[LP]

ei adminai bangos…
turekit sazines,
man jau migrena nuo jusu tokiu F1 reklamu Apakęs
ar dabar del bangos antibaneri reikes det?

Pavargęs

bliamba tramdykit savo bannerius anksciau centai znagejo dabar formules laksto Piktas

Nuimkit ta garsa Žliumbia

dėl tokios reklamos iš principo neimčiau to, kas reklamuojama…

Pritariu

Man ir tas pats … Cha cha

niu ash kajp neper IE sedzhiu tej man kajp ir ner tu wisu garsu KietasTaip

KietasKietasKietasKietasKietas

Nekaltas

that sound drives me crazy Nustebęs

Galima išsiverst: ‘Tas garsas mane be proto veža’ Cha cha

mashinos vis dar vazhineja! reiketu uzhdaryti jas kokiam bangos garazhe ir atlikti kapitalini remonta - burzgia klaikiai Veee

welcome to f-1 worldŠypsena ten, beje, visos sitaip burzgiaŠypsena

[quote]Rider rašė:
welcome to f-1 worldŠypsena ten, beje, visos sitaip burzgiaŠypsena

[/quote]

nenoriu i f1 world Nustebęs (* r.b patempe lupa *) geriau, kai bites burzgai Angelas

ple gesinkit variklius, NEBEIMANOMA!