greicio variklis

greicio variklis

cia tas, kur visus pucia. Gerai

Apakęs

turiu tokį dalimis jei ką Cha cha

cia jis kieto kuro?

skystų dujų

Šienu kūrenamas. Gerai

wolf666, turėk, man tai nereikia, bent jau aš taip galvoju Šypsena ryt ryte pakūrus bus matyt, prastas kuras ar koks tai gedimas man p!sa prota.

Trys rezervuarai azoto po kapotu, gale dar trys, kai pooostelna, geriau nei NOS Kietas

Galėjo jie geriau Turbo C.T. tobulint Nekaltas

greitas SAAB Gerai Cha cha15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/priciuptas -greitu-saab-automobiliu-nuo-policijos-pabeges-vairuotojas-59-102513

cia ne autobanginiu fashis kartais ?

yo!žas, jei tai būtų buvusi geresnė opcija, taip ir būtų pasielgę, bet kaip matai, turbo c.t. pasibaigė ~2000uosius, o 2.0 16v ilgiau gyvavo. Būčiau nieko prieš, jei pas mane po kapotu tas C.T. stovėtų arba dar geriau - šešiukė, bet pastarųjų gyvų mano paieškos metu nebuvau suradęs, tad teko imti būklę, o ne variklį.

ne toks jau ir greitas, kad pagavo Blogai

Rezgu mintį kada Activa Turbo C.T. paimt. Bet tikrai ne rytoj ir net ne kitais metais Cha cha

toks vaizdas, kad gamykloj pradare kapota ir sumete kushi shlangu ir kabeliu

aktuatoriaus varzta suktelejai ir turi 30 chaliavu arkliu Šypsena

pries fotkindamas galejai nuplaut, nes atrodo kaip taboras Cha cha

neplauta trys su puse metu prie manes ir dar xz kiek laiko iki manes, kam to reik Šypsena siaip pries eidamas namo pasikeliau kapota, atjungiau ECU, kad nusiresetintu klaidos, kaip tik ant peties buvo du “veidrodziai” tai ir nufotkinau bangai Šypsena nemazas kusys laidu ir slangu dasidejo sumontavus duja. ipix.lt/images/44076835.jpg

chia kiekviena syki ishlipes nurezetini kompa? Cha cha