greena ;>~

greena ;>~

jezau kiek auskaru Baisu

mazai. ;>>> greena kada per vidury prasiverei(lupa) ???

kas chia tokio dabar? nesimato man nieko,tik metalai blizga Laimingas

metalai gerai. sian pati 5 auskarus isiveriau.

o blyn kiek daug tikrai auskaru Cha cha bet graziai atrodo Girtas man patinka Drovus

smalkė | 07-29 00:53 metalai gerai. sian pati 5 auskarus isiveriau. o gali pasakyt kuom jie geri? Nuo ju regejimas pagereja ar klausa? O gal valgyt nesinori? Ishvis kam reijk tiek auskaru, kaip sako neprivalgei neprilaizysi Nežinau Turi viena kita ir uztenka, tai ne jie musa rekordus pas ka daugiau auskaru… Nekaltassmalke pagausiu kada tave tai tave nuvezes i “svalke” gausiu neblogus pinigus uz tavo TA METALA… Bukit zmones negadinkit savo kuno tokiom nesamonem!

frixas man malonu auskarus vertis. ir tikrai dar versiuos ne viena. ir man px, kad kitiems tai negrazu. man grazu. ir tai nera kuno zalojimas (niekad man to neirodysit, cia menas)

va va, pritariu Pavargęs

(frixui)

per daug, tikrai per daug to metalo…su saiku reikia Nekaltas

as tai deciau banus tokiom ciurkom jei galeciau Cha cha

AUSkaras pakartosiu pala… AUSkaras A U S … kaip AUSIS… krc issiverk i danti arba naga gal bus koks dantkaras arba nagkaras arba i blakstiena kai atsiras blakstkarai

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

-hexas- NEaiskink. pala pakartosiu NEAISKINK.

AirWalk Gerai Gerai Re Tau Taip Juokiasi

smalke vat ce tu jau ir klysti noriu ir komentuoju nei tu man papi* prota nei ka… nebent iversi man auskara sutikus kas man labai nepatiktu

i linksmybiu kluba su tokiom nuotraukom, zmonem juokint

smalkė bet tu tai ne viso proto, TAU turbut kiekvienas ivertas auskaras atima tam tikra daly smegenu. Tu isivaizduoji save po 20 metu? Ar ishvis kai busi senute ir eijsi i banka pencijos pasiimti, taijgi tave zmones ishjuoX… Jei ne paslaptis kiek tau metu? Kazkodel manau kad dar esi nesubrendusi, jei negalvoji apie ateity, apie darba ir panasiai. Ish auskaru duonos nevalgysi, nebent priims tave i cirka juokint zmoniu. Aciprasau, kad tox esu suirzes, bet kas per daug tas nesveijka… Ne

Trinka, dar vienas geras pasiulymas, galia kad cia nariai Juokiasi