Grazus?
ant e39 renkuosi ratus, kaip sitie?autogidas.lt/rodyti-skelbima.html?11.251797aisku kaina tai… sitie neaiskus, idomu kaip ant masinos ziuretusi ir beje originalai ar cia? autogidas.lt/rodyti-skelbima.html?11.248107beje ar didelis skirtumas r17 ir r18 vaziuojant? Masina dar kietesne, vaziuokle dar labiau verkia, tai gal r17 pats viduriukas?autogidas.lt/rodyti-skelbima.html?11.243417
man tai paprasti bet grazus pas mane ant e39 r18 ir dar m vaziuokle.tai ner jau tokia ir kieta dar ir didesnius galima det
cia turbut tokie patys kaip foto tik zymiai pigiau auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=60085
darius85 na gal ir taip, bet va su padangu kainom problema r18. r17 po 300lt naujas galima normalios firmos nusipirkti, o va r18 jau nuo 450 prasideda tik. Naudotu tai kazkaip nesinori
tie paskutiniai man geri,kaip tik jau nuoroda norejau imesti siaip ju kaina 1.5klt su pamanomom gumom. prie manes siukslyne tokius pirko zmogus
Situ jis jau puse metu niekaip neparduoda …
pas ji ant visko kainos
o alpinu nenori pabandyt?
Mindaugiux525 jis ir masinos sitos puse metu neparduoda, nes ir ratai ir masina gerokai virsija rinkos kaina. as tai manau, kad r17 jei tvarkingi be padangu ir su prastom padangom iki 1000lt verta moketi, jei su apynaujom padangom nu tai nedaugiau 2000lt.
Tokius tik R18 su padoriom padangom uz 1400 nupirko … Pavazinejo puse metu ir ismaine i R19 …
Mindaugiux525 o ant tavo pitako tie kur foto r17 ar r18?
nu kokie ziaurus man tie lietuviai 700lt uz rata yra DIDELE kaina, visiem reik komplekta uz 300lt paimt su padangom naujom, nelankstytais ir nebraizytais ratlankiais, nebukit juokingi
kalbant i tema as imciau pacius pirmus
tie paskutiniai tai visai nieko. Visi kiti tikrai negrazus
R18 …
ble kol parasiau “tie paskutiniai” atsirado dar kalnas kitu
o kaip tie pirmieji kur foto vadinasi ratai? Idomu kaip ant masinos ziurisi