grazus e39
finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=28511062&reference =2011/5/13/2/285/110/62_2005198193.jpgrida
ratai nuo e60…spalvyte ir va ko man pas mane truksta,tai schebedacko …o kaina speju pavertus i lYtus kaip naujo m5?
kaina eurais-25977.35e
90k lt
~80k Lytu.
spalva
siaip baisu, bet mums tas pats kas 20000lt kai cia gyveni padalink viska is 10 ir gausi lt atitikmena, tada viskas ne taip jau baisu
parduosiu savo pirksiu tokį
imanoma kazka padaryt, kad ant faru reciau purkstu langu skysti? visiskai atjungt nesinoretu, kaskart pries purskiant isjungt lempu irgi nesinori su priesrukinem zibinant visvien purskia
savaitė laiko ir nėra bako skysčio, jei pirkčiau kokį sonax, tai benzui mažiau per mėnesį išleisčiau nei langų skysčiui
buvau rades daniska skelbima su b4 aude uz gal 80k kronu…
tada 20klt belenkaip
Kozmozao>nera jokiu variantu,jau domejausi …isedu i masina,nusipurskiu langus jei reikia ir tada jungiu sviesas…nors tiesa pasakius,as vis dar be sviesu vazinejuosi
siaip cia brangu atvaziavus, bet kai gyveni, nesijaucia tas brangumas, gauni 250000kr tai tas pats kas 2500lt lietuvoj, na ir viska kita padalink is 10 ir galiu pasakyt kad tada gyvent buna tikrai pigu bet is salies tai kraupiai atrodo visi tie tukstanciai
asskicker gal tu nebegaruok tik su 250000 kronu i menesi nuliu perdaug prirasei nebent
istrauk saugikli
kai lygini lt kainas ir norges/danijos kainas tai atrodo aisku norgej dar ir brangiau turbut… bet kai lygini ju kainas su ju atlyginimais, tai viskas daaaaakuja pigiau negu lietuvoj. Kosmozai, vienu 0 per daug
bura>gi tau raso ,kad nori ne visada kad purkstu
tada kondensatoriu pajungt
nezinau kiek anas purskia ant tu langu,bet man menesiui 6litru per akis…gal geriau vietoj kondensatoriaus susiranda geriau apmokama darba