Grazu, tai kas grazu
Idomu gal kas atsakys kiek kainuos man variklio salnikus pasikeist tokiai, niu nevisai tokiai o 2,5 tokiai? ir salniku kur ieskot, nes jau pzda visai kiauri
Kas juos keis-tas ir ieškos
o veliau kajna suzinosi
uz raudona, papildomai teks moket jei rimciau,tokia masina turint manau i tvarkymo kastus neziurima…
Manau, kad turiu ir manau, kad ziuriu. Manau kad jei nemokeciau taupyt tai netureciau tokios masinos. Vat taip ir tu manyk Visa savaitgali po ja pragulejau kad pigiau butu ir seip malonumas prie jos krapstytis
bet salniku nesu keites ir nesidomejas kaip tai daroma, todel ieskausi meistru
rechargeable, mldc, su tokiu poziuriu toli eiti galima Aisku, jei imt pavyzdi is naujuju rusu, kurie paprasta preke kuri verta 10lt (degtines butelis), perka po 500$, tai galima tikrai toli eiti, bet nemanau, kad pasidare jie naujieji rusai tokiu budu gyvendami. beje, teisinga masina, kelintu metu ji cia pas tave? Nes man rodos netoli mano namu stovejo panasi, ten buvo modelis iki 85’5, dar su senu dashboardu ir jei neklystu buvo "83 metu
Tai pas mane ir yra 83 su senu salonu, paplysusiu as ji praeita savaite papirkau ir kolkas radau bedeliu bet sutvarkomu ir labai patenkintas. Nu tiesa sus lipsu nepavazinesi, nes rankos visada purvinos
Eseck → o tu galvoji as tuo poziuriu vadovaujuos? klysti oij klysti… bet ziuriu tikrai yra tokiu daug kurie turedami kad ir audi 80 veza i audi centrus,kisa originalias detales i 15m senumo masina. o ar verta?
as tai vadovaujuosi tokia taisykle,senai masinai-senos detales
as kai kurias detales dedu originalias, ir ka ir nieko
masinai-14 metu
O as visas detalias dedu orginalias, nes padirbtu nera
Na su tuo senu salonu 944 tai man dar nlb patiko, praktiskai kaip i 924 atsisedi, bet va su nauju dashboardu, nu tai ten malonumas, dabar bandziau ieskoti tokio parso, bet beviltiska, kaip pries kokius 3 metus uz juos 2k euru noredavo, tai dabar be 3k nerasi net suvarytos
liux
O man senasis salonas db jau pradejo patikt tok old schoolinis. Anksciau irgi slykshtus budavo, bet jei uzteks entuziazmo aptrauksiu oda sutvarkysiu bus grazuolis