Grazu, bjauru?
kaip vertina rafinuoti antiaudistisko stiliaus praeiviai toki sedevriska mersa, kurio vaziuokle mb cklass, variklis 2.0 2.3t ir 3.2, ryjantys gana daug, o isibegejantys juokingai letai?
tie sedanai tik apsirukius buna grazus
seno susmyrdusio bezdaliaus auto
sedanai tai man net apsirukius shlykshtus, na bet sitokio kebulo tai dar pol xuja atrodo.
sitas clk
Pagal ta isibegejima tu man jau juokingas darais. Susidaro ivaizdis is tavo pasakojimu kad A8 su 4.2 motoru yra nebeaplenkiama masina…
su gerais ratais sitie nieko…
o tu pats pagalvok, eina geriau uz simtine
julius>nekreipk demesio i tulo statybininko sapaliojimus o mersas sitas dailus
su tokiom kuro kainom tas ysibegejomas tai jau isbeturi reiksmes, svarbu ekonomiskai vaziuot
nu tai as ir ziuriu visa ta reikala, bled jei jis mieste jama 14 litru, o isibegeja 2.3 su turbina per 8.5 sec nu tai sakyciau isvis logikos ZERO.
o tai per kiek sylke tavo isibegeja? kazkaip man px tas isibegejimas…svarbu patikimumas/sanaudos
slenkstis juokingas o visa kita sitie kupai tai man grazus, jeigu vidus ne is senovisku uniformu medziagos
as isvis neziuriu i tuos ysibegejimus, vistiek viso miesto auto neapdesiu, daug sriebia palyginuss, jau nebepalakstysi belekur
man tai sie dailuciai tokie
as iki siol nezinau per kiek mano ima simta…kazkaip px jau tuojaus bus 2.5metu kaip turiu msina,o investiciju paprase 130lt
nu tai jeigu butu toks 1.9tdi as tikrai imciau, bet tai jei man duoda motora 2.3 su turbina ir sako valgys ji 14 litru, nu *pimp…* snim valgys tai valgys, bet kai nx atvaziuos bmw 320 dyzelis tu paciu metu su turba ir mane apipils juodais suodziais nu tai ku daryt? o pas ana ryja 7ltr.
dr002 turbut greit pardavinesi kad kuo toliau tuo labiau giriesi kokia pas tave ciotka tacke.
man dar ne tokie apipyle tipo galvoja padragins visokie pacukai nuo sviesaforo, o as sau ramiausiai pasijudinu, o ir kompas to pasekoje sanaudas raso 7ltr
, dr as ir nesidomejau per kiek mano ima velniop tai laika