Grazina auto

Grazina auto

eGsponatas vakar uzmnatytas Cha chapati charizmatickiausia masina “carisma” klijuoja plevele… ant foto nesimato bet kazkokiom deme nuejes sonas… duslintuvas daugiau burzgia nei vaizuoja Juokiasi

Nesuprantu ar čia gražina daiktą, ar moteris vardu Gražina

normali spy foto testuojamo naujo automobilio Lietuvos rinkai.

Karoli kas per skystis stovi salia tavo kompo rytines gimnastikos? viskis? Cha cha

Fotkinta su Xailin firmos Crocs batu iz Maxima Bazes uz 14,99? Toki kruta vaidini, su kruta masina vazineji, o fotikui nurmaliam pinigu neuzteko?

del traukos, ble vazineju dabar su bmw 316ti, ten 102ag, bet svoris labai mazas, kazkas apie 1.4tonos turbut… pagal dokus 12sec iki 100km/val… bet tai BLEAAA… nu nx ziauriai atsakau, nu taip ziauriai netraukia… atrodo spaudi ta gaza ir nixuja jokio priloshimo prie sedynes… nzn kaip kitiem uztenka tos traukos Šypsena

Aš su 15s/100 važinėju Gerai

viskis Apkabinimas vakarykštį užbaiginėju Cha cha

Karolis… kas sios dienos meniu? Klasta

džinas gal su 7 up. Bus matyt parduotuvej.

O tai ne internetu uzsisakyneji su prostatymu? Cha cha

jokio priloshimo prie sedynes Cha cha Blogaiintercptoriau>as ir pamaniau,kad apie Grazina Moteris bus kalba Cha cha

internetu maistą pirkt brangiau kainuoja Blogai

nuotrauka su iklotu daryta? Juokiasi

ne… su tampono virvute panaudota Juokiasi

dr002, realiai netgi su tokia nu neisivaizduoju kaip aplenkt reiktu kazka… nu ta prasme apvaziuot eina, bet jei anas biski spusteltu, tai be sansu Cha cha kazkur pranert ar dar kazka - *pimp…* sasy… realiai net su tevuko ford focusu 1.8tdci 05metu smagiau vaziuojas, matyt del turbinos Šypsena

Paprasčiausiai iš anksto manevrus reikia planuot ir tiek. Dar neužsimušiau kaip matai. Net ir į šeškinės kalną esu kelis kart užvažiavęs.

Rafi - o tu tikras, kad su motoru viskas ok? gali dirbti kaip laikrodis ant laisvu, o traukos nebuti del n priezasciu… kad ir tie megiami tdi… vakumo kokio nera, daviklis pamires ar pan, turbos geometrija stringanti… isvis geriausia, kai paspaudi lenkiant, o motoras nueina i servizini rezima del pasigautos turbos perputimo klaidos ar pan. - dingsta trauka mygom ir p.ze

Rafi>esu nemazai vazinejes su 310 kompaktu,tiesa tuo metu jam buvo 5metai,tai tikrai paliko nebloga ispudi tas 1.6i variklis,tikejausi blogiau…nors gal musu supratimai apie vaziavima skirtingi?