graziai ratai ziurisi..!

graziai ratai ziurisi…!

Sitie neblogi Gerai Pakankamai paprasti bet gerai ziurisi ypac ant naujesniu OOOO

ant senesniu uzdeti jie man zymiai geriau ziurisi Girtas

cia nuo a8… Girtastik tie veidrodeliai Baisus

sitie ratai ziauriai netinka ant bulku Ignoruoju Bet veidrodeliuis ir bamperi nusiimciau Taip

ratus truputi kitokius ant tokios deciau NekaltasKur tokiu veidrodeliu buna pirkt? Cha cha

neprasta bulka Kietas

oragen> cia pagal ka sprendi apie neprastuma? Jei tai s2 sedan, tada jo, bet to pasakyt is sios nuotraukos nein NekaltasMarkou> buna pirkt pas porsche arba audi dylerius, jei pabrangiai, kad net maza nepasirodytu Vau! dar buna pirkt pas ka nors ant masinu, bet per metus radau tik tokias 2 ir nepasirase parduot Žliumbia

Bet kazin ar gerai ziuretusi tokie porshe veidrodelei ant C4 kebulo Nekaltas

2 ubagss neprasta isore Be be be

autopliuse neperseniausiai buvo tokie veidrodeliai, bet kad ir standartiniai normaliai ziurisi

markou> cia tau virusas nuo quattres persimete? Juokiasi Baisus Apsvaigęs Cha cha Labasoragen> nu joo, isore… a koks tolkas is anos, jei ten kokis 1,8 karbas, soniniai varomi? Juokiasi Be be be

Vilniuje TT su tokiais vazineja, atrodo Gerai Girtas

autopliuse kur buvo, ten buvo fufelis, kuris Veeeo kiti pas ta pati bahuriuka buvo nuo porshe- visiskai netinka tvirtinimas, laidai ir t.t + nebuvo paciu veidrodziu… O uz tai jis norejo 500Lt

joks cia ne virusas Ne o gal Nekaltas Cha chareik vaziuot masina i garaza pastatyt i bus ramu Ufff

man rodos kad cia bulke paprasta,nes galinis bamperis kazkoks kudas atrodo:vo ka tu markou cia nori deti…pas tave gi pritvirtinta visiskai kitaip Juokiasi

hm…no jo bl Kvankt? Juokiasi

2 ubagss cia ne lt kad is s.do varske spaustu Be be be Špyga

buvau isitikines kad kazkur maciau foto, S4 su tokiais veidrodeliais Nekaltas

ziauriai tinka ratai Taip Girtas Gerai