™Grazhewsia meiles scena™

™Grazhewsia meiles scena™

Kokia jumS grazhiausia/labiausiaj sujaudinusi[Cha cha]meiles scena ish filmo ??? Žvaigždė Niam niamir ish kokio ??? Žvaigždė Myliu

Man labiausiai patiko Titaniko scena kai Dicaprijus su Winslet isdykavo automobilyje Taip Žvaigždė Niam niam Myliu Drovus Tūsas Kietas Cha cha Nekaltas Širdis

ishdykavo JuokiasiŠirdis Šypsena Cha cha Girtas Žvaigždė nu nebloga tuokia sakycew~

Ir kas cia per rasymo mada tokia- sakycew, manycew Piktaso normaliai rasyti nesigauna? Piktas

nepatinka-neskajtyk !!!

Man atorod, kad tokių temų jau buvo Nekaltas Anyway, man patiko Romeo ir Džuljetos meilės istorija, o meilės scena… Hm… Ką aš žinau Cha cha

Šypsena Žvaigždė grazhi istorija… Gėlė

_Na man kazkodel labai istrigo per anas kaledas per tv3 ziuretas filmas “Grazi moteris”

_

rymtaj isshipilde ??? Girtas kajp fainai… Žvaigždėa grazhi moteris taj mielas toks visaj filmukas Šypsena

gerai paisdykavo? Tūsas

Daug tokių Nekaltas …viena iš labai patikusių, tai nesenai žiūrėtame filme “Perl Harboras”, kai ten parašiutų sandėlyje… Vyras Širdis Moteris DrovusIr pats filmas žiauriai patiko Niam niam

kad ten gan prastai pavare Nekaltas

Juokiasi pavarė… Na nžn, dievinu aš ŠirdisJosh’a Harnett’a Širdis, ir kai pamačiau jį apsinuoginusį …mmmmmm… Girtas Niam niam Girtas Niam niam MyliuJuokiasi …ir šeip lbj romantiška Drovus

Taip tikrai Girtas Niam niam

wtf Pavargęs

ir kam cia dabar tie sauktukai?Skaitau ka noriu ir savo nuomone reiskiu kur noriu.Tik atsidarius Kinomanu foruma i akis is kart krenta pavadinimas.As tiesiog klausiu-kam taip rasai?Kodel?Tipo taip krutesne atrodai ar kaip suprast? Kietas