Grandininiu E-mailu NEmyletojams !!!

Pavargęs Grandininiu E-mailu NEmyletojams !!! Pavargęs

kada nuo keliu zmoniu gavau ta pati "RE" e-maila (pradzia tokia
pasiimkite sau laiko … pagalvokite kada vaikai paskutini karta juokese
blablabla Pavargęs
AOL moka po centus jei sita maila toliau siuncia
blablabla Nekaltas
tad mano viduriuose susirezge antireakcija Piktas

tad stai ka ash nusiunciau visiems zmogeliams kurie man tai siuntineja Kietas

praschom, neskaitykit sito laisko iki galo, jame nera visiskai jokios prasmes, tai tiesiog tamstos laiko gaischinimas ir E-mailu firmos resursu edimas ! Pavargęs
SItas laischkas NEbuvo pirma karta parasytas 3500 p.K. ant egiptietischku moliniu texto lentuciu( siaip tai dabar yra 2003, Vasario 28, 13:30, Kazkur prie HAnnoverio …) Cha cha
Jis taipogi NEbuvo ishhaugotas zmonijos toki ilga laika nes visi kurie laikesi jo instrukciju Gyveno ilgai ir laimingai, tapdavo faraonais arba cezariais Žvaigždė ir apie juos buvo rashoma istorijos knyguose!
Situo laishku ash tiesiog noriu ishnaudoti tavo toki brangu laika paprastiems niekams, kas man iki siol ir sekasi nes jau iki kazkur 10os eilutes daskaitei MirktCha cha
taigi
noriu papasakoti istorija …
Afrikoja gyvena berniukas Vyras (daug ju ten, bet as apie viena specifini)
gyvena jis trobeleje dziunglese, vienas kaip pirshtas ir tik laukinaii zverys aplink ji(NE tai NE tarzanas !) Cha cha
Tad Zinok, jeigu tu dabar sito laischko neissiusi per sekancias 1.54min. lygiai 15 pazystamiems zmonems ir 4 issigalvotiems E-mailu Adresams Sitas berniukas Staiga susirgs parkinsonu, Lepra, Odos baltejimu ir Alergija nefiltruotam orui ! Baisu (netikit ? cia jau antras berniukas kuriam tai gali atsitikti ! pirmas jau nukentejo kad kazkas neissiunte sito laishko ! (M.JAckson…)Nekaltas
taipogi berniukas sirgdamas eis i lauka ir kosedamas bei springdamas (nes TU neissiuntei laischko!!!) isikabins uz savo namelio verandos stogo ramscio, taciau (nes TU neissiuntei laischko! Piktas ) ramstis nulusch, ir verandos stogas nukris ant berniuko ! kuom jis susilauzys abi kojas !
(nes TU neissiuntei laischko ! Piktas ) schliauzdamas toliau jsi vis dar atsigres i savo nameli, bet tai baigiasi tuom, kad jam sustingo sprandas ir jis sliauze pirmyn o galva buvo atsukta atgal ( Kanda tai tik TAVO kalte !!! Kanda ) taip nematydamas kur jis sliauzia jis pataikis tiesiai i didziuli skruzdelyna ir visa jo kuna prades kandzioti baisios afrikos skruzdes ( Žliumbia kaip gi TAU negeda !!!Kanda Blogai ) zu dviem sulauzytom kojom sustingusiu sprandu ir visa kuna kandziojancioms skruzdems jis galu gale bus sutryptas 25 drambliu ir 3 drambliuku kurie bego nuo 3 peliu (beje, ir drambliai tik per TAVO kalte peliu ishgasdinti buvo !) Liūdnas
tad pagalvok, ar tu galesi bent nakti ramiai miegoti kai galvosi apie vargshco berniuko kuna kurio liekanas ir toliau es skruzdes bei mindzios dramblai ! ir visa tai tik TAVO KALTE !!! Piktas Kanda
tai va, taciau pagalvook kas viskas NEatsitiks jeigu tu Issiusi sita ialshka kitiems zmonems ! Labas
visi zmones kurie tau skolingi atiduos skolas dvigubai Laimingas, tavo mashina niekada nebegess lygiai 1.54 metus Kietas , plaukai bus veschlus ir purus, niekada nebeturesi potencijos problemu Gerai, darbe pakilsi pareigose Žvaigždė ir jusu dabartinis chefas valys tamstos batus (jis turbut NEissiunte sito laisko ! Cha cha ) IR ! jei naudosies windowsais ji veiks stabiliai net 3 Valandas be luzimu ! Nekaltas
matot visus bedarbius gatvese ? jie kazkada gyvebo gerai, turejo namuose DSLa taciau ignoravo sita laishka ir nusirito iki gatves lygio, jie mielu noru ishtaisytu savo klaida ir persiustu dabar sita laishka bet vos tik gauna uztektinai pinigu kad nueitu i Interneto kavine viska prageria ish tos laimes. Taurė
Mikas tysonas irgi gavo sita laishka ir ignoravo ji, tuom ji uzpuole bado manija ir jis net bokso metu griebesi varzovo ausies is bado. Blogai
Net Buschas gavo sita laishka kai gaude binladena … jis jo irgi neissiunte kaip galite suprasti Pavargęs
ir Galu gale ir Paksui ir Adamkui buvo atsiustos kopijos, vienas ish ju ivygde laisko reikalavimus, atspekite kuris ! Mirkt
taipogi as asmenischkai susitariau su AOL, Microsoft, WEB.de, Intel, IBM, ICQ, CNN, BBC, RTL, LTV,LNK,Tele3, EU, UNO, NATO, KGB,FBI,OMON, AlQaida, G.W.Busch bei S.Hussein asmeniskai ir Goethe mokyklos 11 klases mokiniais, kad jie seks kur keliaus sitas e-mailas ir uz kiekviena kopija
gausiu po 1.54?35c Laimingas ! Situos pinigus ash galeciau ishleist tam kad pagerinti sito berniuko kuris DAR (!!!) nera susilauzes koju gyvenimo salygas, arba tiesiog pasilinksminti bare. Taurė Širdis Bučkis Kietas
dabar juksch juksch pulk i savo webadress knyga ir GALVOK apie sita berniuka !!! Jo ateitis tavo rankose, o taipogi ir mano finansinis pakilimas ! Cha cha
mfg.
V*(il)+(kas \/ ius)
Labas

Geraibe komentaruJuokiasi

Yra dar vienas atsakymas :

Sveiki,
mano vardas Petras, ir aš kenčiu nuo kaltės jausmo, kad neišsiunčiau 50 milijonų supistų grandininių laiškų, kuriuos man atsiuntė žmonės, kurie iš tikrųjų tiki, kad jei aš juos išsiųsčiau, tai vargšelė 6 metukų Marytė iš Pabradės, kuriai ant veido išdygo papas, sugebėtų surinkti pakankamai pinigų, kad jis būtų pašalintas jai nuo veido anksčiau, nei jos alkoholikai tėvai parduos ją keliaujančiam cirkui. Nejaugi tu nuoširdžiai tiki, kad Billas Gatesas duos tau, ir kiekvienam, kuriam tu persiųsi šį laišką, 1000 JO PATIES NUOSAVŲ dolerių? Ar tu durnas, ar nesveikas? Ėėėėė, dėmesio! Jei perskaitysi šį laišką iki galo ir sugalvosi norą, tai aš galėsiu dulkinti kiekvieną manekenę nuo žurnalo viršelio! Kokia didžiulė arklio šūdų krūva! Iš esmės, šis laiškas yra pranešimas visiems žmonėms, kurie neturi daugiau ką veikti ir siuntinėja man kvailus reklaminius ir kitokius laiškus: PABUČIUOKIT MANO RAUSVĄ SUBINĘ! Galbūt baisieji grandininių laiškų gnomai ateis pas mane naktį ir išdulkins mane pro šikną už tai, kad nepersiunčiau laiško, kuris buvo pradėtas Zbygniewo 533 m. prieš Kristų, ir kurį į Lietuvą atgabeno Žalgirio mūšio dalyvis Šūdimantas. Eina jie visi šikt. Jei jau ruošiesi ką nors man persiųsti – bent jau siųsk ką nors vidutiniškai užknisančio. Šį supistą laišką, kad persiuntus šią žinutę dešimčiai artimiausių draugų, šventoji dvasia kažkokiu būdu perduos tai vargšei kenčiančiai būtybei 10 centų. aš jau gavau 900 kartų. DĖJAU SKERSĄ! Pajudinkite dar išlikusias savo smegenų ląsteles ir pagalvokite, prie ko jūs iš tikrųjų prisidedate, persiųsdami tuos laiškus. Tikėtina, prie nieko, išskyrus savo kaip "zanūdos" ir debilo reputaciją.

Išvados? Jei gauni kokį nors laišką, kuris grasina, kad visą gyvenimą liksite nelaimingas ar nesipi*sęs, jei jo nepersiųsi – ištrink jį. Jei tas laiškas juokingas, persiųsk jį. Neužknisinėk žmonių, bandydamas priversti juos pasijusti kaltais dėl kažkokio bedančio raupsuotojo Botsvanoje, kurį jau 27 metus laiko pririštą prie padvėsusio dramblio, ir kurio vienintelė viltis – 5 centai už kiekvieną laišką, kuriuos jis gaus, jei persiųsi šį laišką.

O dabar, persiųsk šį laišką visiems savo pažįstamiems. Jei to nepadarysi, tavo trusikai taps mėsėdžiais ir pusryčiams suvalgys tavo genitalijas.

Apkabinimas JuokiasiApkabinimas linxmas straipsniukas Apkabinimas JuokiasiApkabinimas

Maladec vilkas Cha cha tikrai geras acakymas…
Žvaigždė

Pavargau skaityti Veee

Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai

o percopinti ir nusiusti kazkam galima ???
gal autorius nereikalaus honoraro Laimingas

Pareikalaus- keliu egzemplioriu ir jam Cha cha

na, cia mazdaug apie ta pati siaip jau:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/139696.481-=(37215926
enjoy

Taip Taip Taip

Tokius ir reikia siuntinet Taip

Nemėgstu grandininių laiškų…Pavargęs

JuokiasiCha cha

Tam sis laiskas ir skirtas Taip