Granatu sukeitimas vietomis
Girdejau toki varianta, kad galima sukeist vietom granatas. Ar labai didele xaltura, atliekant tokius remontus?
o kam tau keisti jas wietom
Tixliai. O kam keist? Is neturejimo ka veikt? Gali man masina nuvaskuot…
VV
Yra kitas budas- po granata pakisi kokiu 3mm storio saibele ir nustoja triuksmauti (gal ne visom masinom). Bent metus dar galima vazineti arba parduoti kaip gera
speju, kad del to, kad viena krumpliu puse teorishkai turetu buti labiau nusidevejus, ar teisingai?
Arba pjuvenu pjuvenu. Trumam padeda… O paskui BOOM SHAKE SHAKE SHAKE THE ROOM
VV
Manau,kad tai kaku maisymas.Tikrai geriau,kai granata sukasi visa gyvenima i ta pacia puse.Nors kai perki deveta,ne velnio ten nezinai.O gal del to ir nelaiko?
nespausk nusipirk naujas ir problemu nebera o srote nupirkes nezinai kiek vaziuosi sakoma skupus 2 kartus moka.
Kurion vieton tą šaibelę…
Tuomet granata važiuojant į priekį nustoja tarškėti. Bet žinoma yra kitas lazdos galas - važiuojant atbulam ji vistiek tarška. Na + tas, kad atbulas dažniausiai važiuoji tiesiai ir labai lėtai, todėl ji tarška ypač retai. Žinoma, tokia afera yra laikina ir gerai veikia parduodant, nes niekas granatų netikrina važiuodamas atbulas.
is tikro, tai visai geras budas sutaupyti biski pinigu… pastoviu kampiniu greiciu sarnyrui tikrai nera skirtumo i kuria puse suktis… kas mate tarkim audikes granata desine arba kaire… jos visos vienodos…
esme tame, kad jos dyla kriptingai ar kaip cia issireikst… nu vobsim kas mate padilusia garnata patys zinot… tingiu rasyt…
jooo del saibeles tai as irgi nelabai supratau kurion vieton ja kist???
seip tai chebryte turgun kai daro tai dar svino pritarkuoja i granatu tepala, jis ten tipo uzkisa tuos nelygumus ir kuri laika nebebarska
nebutumen lietuviai, nekiltu tokie klausimai!
As visalaik ir pirmyn ir atgal vaziuodamas susukes vaira granatas tikrinu Maza kas…
Kiek teko girdeti is tu kurie dare tokius bajerius tai cia gana trumpalaikis efektas, nes granatos jau dirba ne taip kaip visa savo amzeli.
Kazkada darem toki bajeri golfukui tai buvo trumpalaikis efektas kokiems 1500-2000 kylu.Poto bandem kitam tai isvis nieko neisejo.Matyt tai priklauso an kiek sratai yr sudile.
visada tikrinu atbulas
o man px kad pas mane traska,jau metus vazineju ir nieko.o jau pirkau su traskancia 200lt isminusaves is sumos,varysiu kol sustosiu