GOLUBAJA USTRICA

GOLUBAJA USTRICA

Flamingas,kitas Liepų g.(pavadinimo nezinau)

Atsargiai! Dar dazai ant sienu neisdziuvo…

JOOoooooooo pagal pavadinima tai man itartinai cia visaks atrode, vienas tikrai neuzeiciauCha chaCha chaCha chaCha cha
nakti velai uzsokaui, kai mazai chebryte, o gi ziuriu…cia…visi pastovus BARU lankytojaiCha chaCha chaCha cha
tai ka
Alus Mirkt

Gi sakiau,kad čia blogai aptarnaujaCha cha

man rašė:

ai nh.Cha cha spekulente ,nepergyvenk Gerai dazyk kiausius zydrai ir galesi cia ramiai gert skotiska viski ,prancuziska vyna ir visoki kitoki alkoholini bruda Gerai ir zolyte gali rukyt Gerai

o ką man dažyt, kad žolytės gaučiau??? Cha chaCha chaCha cha

man , bose kavos noriu negaliu.

Liūdnasunku ,ojojoi Liūdna kokia bus baro-klubo ateitis be barmeno LiūdnaAs nebegaliu Liūdna ipilk ,prasau mazyle man isgert kuonuors stipresnio LiūdnaŠypsena

"Rausvųjų užuolaidų" klubas darbo žmonių prašymu jedinoglasno iškelia Man į moderaroius.Visi siunčiam Evelinai į privatą "Man į moderatorius".

Nebloga mintis. Tolerantiskas visiems. Alus ir Gerai
Piano rašė:

Gal reiktu man i moderatorius pasiulyti Cha cha.Lengvai paperkamas, pastatei Alus ir gali sau keiktisGerai Cha cha Ka manot?Cha cha

Elva, skelbk temą Juodasis sarasas, prirašysime jaučiu greitai…

visus sveikinu su geguzes 1 ,visu darbo zmoniu ir valstieciu svente Gerai jus nepykit ,kad taip as cia visus sveikinu Šypsena Ta proga gal pasakysit kokiais budais troi ikalbet istot i si kluba ? Cha cha siandie jauciuos kaip negeres Liūdna siandie didele svente Gerai siandie visi sarasai balti Gerai

haha… sene tipo prakalbo? Nekaltas Liežuvis Liežuvis Liežuvis Cha cha Cha cha Cha cha

kokiu dar seniu? Cha cha tu nemates matyt seniu Cha cha vieni vaikai cia Šypsena

xexe seniu klubas Cha cha

kas geria o kas su video kasetem kazka zaidzia Cha cha

nieks nereaguoja… visiems px… visi geria Liežuvis Cha cha