Golfo kuro sunaudojimas ir ne tik

Golfo kuro sunaudojimas ir ne tik

Papasakokit kas turit golfus kiek jie mazdaug ryja?! kiek benzininiai ir kiek dyzeliai?! siaip tai mane domina daugiusiai III(3) atrodo(nu tne naujausias, o toks, kuriu pilnas miestas pas mus!Šypsena).
Ir dar, kiek suprantu detales tai irgi ju vienos is pigiausiu turetu but?! o kaip del vagysciu?! ar vogia juos, ir yra problemu kaip su bulkiu farom?!Šypsena

benzo vartojimas priklausomai nuo variklio mieste iki 8l benzo,
jei nera signalizoko tai i vidu lys vos ne kas dien patikrinti ar ko nepalikaiCha cha, vagiu megstamas laimikis priekines groteles faras kartais pasiima kartu kartais palieka…

tai reiskia kad signalizacijai pinigu geriau nepageilat?..Šypsena heh… o tai ar cia as gerai suprantu, kad tau yra golf III, tokie ne patys naujausi, bet ir ne seni, kuriu jau beveik ir nesimato?!

1.6 mieste naudoja 7 litrus, bet kiek zinau, pvz., 1.3 ima daugiau, tik nepamenu del ko. O dyzelis ima apie 6 litrus mieste.

sorry pagalvojau apie II - a golfa, jei kalba apie III - ia tai tikrai reikia nepagailet pinigu signalizokui ir draudimui, nes vagia juos Apakęs draugas nespejo nusipirkes pasidziaukt, kaip jau skambina ir ishpirkos prashoLiūdnas, o jis tik namo daigtu nuejo pasidet 5 min ir dingo…

Man butu labai dziugu jei mano golfas mieste imtu iki 8l benzoCha cha siaip tai priklauso nuo variklio pas mane tai ima apie 12l, o taip iki 10 turetum su kitais varikliais itilpti, jei parasytum konkreciau koks variklis domina tai ir sanaudas parasyciau

Visi Golfai ima apie 10ltr ar 1.4 ar 1.8i motoras.Apsidrausti tai butinai reiketu,tada galesi ramei miegoti.Dar nesupratau kokios ten problemos su bulkos farom buna???

paskaityk senesnius forumus, daug kas verke, kad pacukai islupineja jas!>:[

Nu gal ne visai visiCha cha

tik nepirk 1.4 nes ir benzo ryja ir nevaziuoja tiesa jie ir kainos neturi,dizeli gali jei nori pigei vaziuot bet kaifo ner o beto gerai jei neuzdrostas tai patikek kokia vibracija ant laisvu radija turi garsei pasileist bet nepadedaJuokiasidetales seip ju brangios o jei prireiks kreipkis dar turiu likuciu mat du trecius pazeriau detalem,pries golfus pikto neturiu nes pats vazineju VR6Kietas