golf

golf

visi vw’ai yra Golf išskyrus Crafter Valio

keliolikos ratai aps tave buva?

simaka deliok nx, ar servize stovi? Cha cha

simakas dabar remontuojamas jau antra sav… O beto, ka ji deliot, eilinis simakas, visiskai neisiskiriantis is minios… o va touaregas buvo tikrai iskirtinis… sunku toki pamatyt gatveje, o jei pamatai, visada nuziuri akim, jei nors kiek domiesi ta masina… na dar cl nieko atrode… nors cl visi gerai atrodo, o va touaregai tai tie kurie be ratu ir spalva leva-tai tragediskai atrodo… sitas visai kitoks… na bent jau man…(neveltui vokieciai atskrido su lektuvu ir nusipirko) mrcyborg cia r22 ratai ir nauja morda uzmesta… butu buves 5.0tdi iki siol buciau vazinejas… uzkniso pilt duju mieste po 25 ir dar benzo kibira ant pasildymu… ziauriai nepatinka dvi kuro rushys… jau geriau buciau 25 salerkos pyles, nors ji ir brangesne, bet butu ramu kad isleidau 500 ir vazineju menesi nesikraudamas, o i touarega tai pajudi dvi dienas daugiau, ir vel i zapravke vaziuot… (balionas ipatingai mazas kazkodel buvo 40ltr)

ir siaip keista ane, wv naujas buvo beveik 85tukst km pravaziaves originaliai… is jav gryzes… boba vazinejo kazkokia daktare, nes buvo primetyta visokiu jos korteliu… na tai nemanau kad pisdavo per pedala pastoviai… o deze skaityk jau pradejo grybaut… reikejo keisti valdymo bloka kazkoki, zodziu apie stuka euru… nu bleha keista, nauja masina o tokius sposus krecia…(kas blogiausia pasidomejus JAV forumuose, turbut 80proc saviniku su ta beda susidure iki 100t km…, gerai kai pas juos dar garantinis ta tvarke) tas mane ziauriai nervino… nervino dar ir sanaudos aisku, blec masina apynauje, variklis modernus, bet nieko nesugebejo padaryt taupumo klausimu… nors ir tiek tevazineju, negaila man tos kainos deglu, bet abydna tiesiog tiek pilti nesena masina… dabar simioras bleha 2001 metu gamybos pradzios v8 motoras mieste 15 ryja… nu cia skaitau rimtas zingsnis… bet bmw lieka bmw, visada jie bent pora metu su varikliais priekyje… bet dizaine du atgal…

idomiai tu cia, nori golf dyzel, perki duja, reikia seimai vietos, perki cl, dabar vel ne dyzel ir lavonas, suremontuosi ir parduosi, ir vel kokia nesamone nusipirksi, nebent neturi ka veikt ir piniga nera kur det Cha cha

Mindosas, eee simioras ne lavonas, kur as tau taip sakiau? Tiesiog pirkau su smulkiu defektu, kuri reikia pashalinti ŠypsenaDujos kad ****as nusprendziau jau touarega turedemas… Tada pasiemiau dizeliuka s320cdi. Tada kazkas sove i galva pasiimt cl500… na man jis visada patiko ziauriai, norejau isbandyt… zinojau kad paturesiu vasara, o ziemai ji dursiu… Ir jau zinojau ka imsiu po jo… ipatingai ziema dujos uzknisa… taigi buvau nusprendes pasiimti 535d arba a6 3.0tdi quattro… Bet bleha nu pats prikin islindo variantas 735LPG bolia menia tvarkingas, nu reikia ikist i ji siek tiek pinigeliu bet kiti mazgai geri… uz juokinga 23000lt kaina… uz ji 30 ramiai gali gauti… nu ir paemiau… o pigiai paemiau nes is ko emiau, tiesiog jam reikejo pinigu skubiai, vat ir varke ant stukos euru pliuso… tia kodel neimt… bet pradejau vazinet ir patiko man ta masina… nu tai ka daryt dabar svarstau, ar durt nx ir imti dyzeliuka, ar pasilikti prie to simioro… vat tokia vat istorija mano Cha cha

tai as ir sakau, kad reikia dakuja laiko ir litu turet, uzsiiminet tokiom kuiniom Cha cha svogerka netrivoja masinos, bet as maziausiai savaite laiko neturesiu, o ir veliau neaisku kaip bus Šypsena

išskirtinis Taip Gerai Juokiasi

^o tai neisskierinis? Nekaltas …sitas buvo grazus, del to ir isskirtinis, toli grazu ne visi taip dailiai atrodo…