Golf III 1.9 TDI

Golf III 1.9 TDI

Teko pasivažinėt ir su Golf III TDI, ir su Golf IV TDI, tai dinamika nedaug skiriasi nuo benzininio variklio o kuro sunaudojimas trasoj prie 140 km/h apie 5-5,5 ltr/100 km (pagal kompa) mieste gal kokie 7, o motorai visu VW Audi tokie pat

Bet tikrai gal ne ta ranka iš lovos išlipoteApakęsApakęs

makavelli, dar taves nieks nepabuciavo ??? Apakęs
gaudyk Bučkis

Ax velnias, stupid me, pas mane tai dar vasario 13… nedaejo bishky… Cha cha Cha cha Cha cha Visoms banginukems Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės ir dauk Bučkis Bučkis Bučkis Bučkis Bučkis
Širdis Širdis Širdis Širdis Širdis

Širdis va teip ,va, merginos, pas mane rasalas raudonas baigiasi…

ECH… ir as visiems berniukams banginukams po Bučkis,
o mergytems…po Gėlės…ta proga…Mirkt

begsiu vakare ir as savo Valentino ir Širdis ieskoti…
gal rasiu…Aš nekaltas

makavelli rašė:

Hmmm… ko cia tokia gera shiandien, bene ne ta koja ish lovos issiritai? Apakęs Apakęs Apakęs

ech makavelli makavelli, duok as tau buciuka Bučkis Bučkis Bučkis duosiu ir dar Taurė shampaniuku pavaisinsiu, gal dabar kitom akim i mane pradesi ziuret Šypsena

Neodime makavelli , dabar istirpo… Slepkis, kol gyvas BučkisBučkisBučkisBučkisBučkisBučkisBučkis

Prisijungiu ir aš prie sveikinimų…

Tik žiedus, tik saulės spindulius namo parneškit,
Tik džiaugsmą, meilę dovanokit viens kitam!

Su ŠirdisValentinoŠirdis diena, Mielieji! Gėlės

Elva rašė:

Neodime makavelli , dabar istirpo… Slepkis, kol gyvas BučkisBučkisBučkisBučkisBučkisBučkisBučkis

kodel ishtirpau? hmmm Aš nekaltas Nieko nesuprantu? Na buvo buvo, kad supykus ant jo buvau, o prie ko ishtirpau tai jau nezinau Aš nekaltas

nu ir as dar Bučkis su Neodime Cha cha nu ir gera … ir dar Bučkis ir dar viena Bučkis ir dar Bučkis ŠypsenaCha cha

Neodime , ne TU istirpai, o makavelli , istirpo nuo musu
svelnumo. Dabar jis, kaip Tirpuko ledai sauleje.

sori , pavargau !!! Gerai Taurė

Elva rašė:

Neodime , ne TU istirpai, o makavelli , istirpo nuo musu
svelnumo. Dabar jis, kaip Tirpuko ledai sauleje.

mmm, dabar supratau, pasirodo Bučkis ir akmeni suminkstinti gali Šypsena

Tai vis bučiuojatės?.. a baigsit? Ką žmonės pagalvos?.. Liežuvis

Ledi: ir tau va Bučkis Gėlės Gėlės Gėlės ir kaip visada
shampaniuko Taurė

Bet kur, bet kada, bet koki Vyrai svelnumas ir BučkisBučkisBučkis…istirpdo.

Aciu uz sveikinimus. Visoms banginukems. Daug GėlėsirBučkis. Mylekit vyrus ne tik savus, bet ir svetimus!!!

Nu o pas mane dar tik prasideda viskas… bet kas ish to, kad dirbu shiandien vienas 16 val/per diena Liūdna Liūdna Liūdna