Golf 3 greitinimas

Golf 3 greitinimas

Ar imanoma kaip nors neipatingai skausmingai isideti i trecia golfa pvz intercooleri, arba turbina kokia? ŠypsenaJei ne tai, tai ka siulytumete daryti? gal net preliminarias kainas parasytumete. Variklis 1,8 mono (ABS tipas). Nemuskit labai jei kvailas klausimas, tik domiuosi kol kas. P.S. ne dragams, tik sau kad smagiau vazineti butu Šypsena

Interkoleris pigiau… Mirktir dėt gali kur nori…pvz-į bagažinę… Cha cha

Juokiasi nepyk, nu labai jau juokingai tu chia rashai Juokiasipirmiausia geletum ishsiaishkinti kam tas interkuleris ish viso reikalingas. o shiap 10000lt ir jau galetum kazhka isistatyti neblogo, bet ar verta i golpa ar kita tik priekiu varoma mashina??? juk pavargsi shniurais pastoviai vazhiuodamas Cha cha

pigiausiais variantas tai keist masina,nes is mono ipurskimo tokrai nieko doro neislausi(nu nebent labai dideles investicijos ir kuro sanaudos),o norint pakeist i varikli su pilnu ipurskimu (gti) reik minimum prie visko pravodke keist,o i vr6 dar ir lanzeronus stiprint,o kur dar stabdziu gerinimas…parduok golpa ir pirk masina Cha cha

Stabdziai pas mane ir taip “pagerinti”, 13" ratlankiai net neuzsimauna del per didelio suporto. Del kazko islauzimo, juk sakiau - NE DRAGAMS. Cia nereikia kazko super, koki 20 arkliu kad dadetu ir gana. Tokiam vabalui tiesa pasakius ir 90 arkliu jau per akis. Del golfo… man jis patinka ir siam gyvenimo etape geriau ir nereikia. Ateis laikas - bus ir vaikas kaip sakoma MirktTokia tema iskeliau, nes bendradarbis i dyzeline sierra ruosiasi isideti rodos interkooleri, kas prideda ~15 arkliu ir tas kainuoja gal 100lt. Pagalvojau ir golfui kazka panasaus galima padaryti. Na aisku, pati turbina pas ji jau yra, nes TDI.

suprask viena dalyka: interkuleris variklyje be turbinos NIEKO NEDUOS, tik atims ir apskritai tai yra absurdishka

Galetum isidet “chipa”, turbut pakeltu kazkiek galia Nekaltas

jei tau prie 90ag pridet 20ag yra ‘tik biski’…gali bandyt daryt ismetima det cipa,naujas zvakes,laisdus,spaust galva gal tada ir turesi kokius 100ag…bet cia gal…o cia dar idomu man pasidare apie ta sierra TDI Cha cha Cha cha Cha chalygtais nebuna tokiu Cha cha

Ziuresim kaip ten bus. Ne taip parasiau - TD.