Gladiator:)

Gladiator:)

Kaip jūs juos greitai nugalit?

Stovi prie durų su lanku, vos atidaro šauni 1-2 kartus (čia jau priklauso nuo to kiek greitai priešininkas bėga link tavęs), tada trauki skydą/kardą ir bėgi atbulas į šoną kur. Kai priešininkas sulėtėja kali power attack ir jau turėtų jis gulėt…

as tai visa laika stoviu ir kol jis link manes bega tai zaudau is ti fireball’u Cha cha 2-3 kartus speju isaut ir tai jau gerai ŠypsenaSiaip lengva su jais tik su paskutiniu orku jau maniau neisgyvensiu, bet siaip netaip…

seip jai orkui padedi queste tai finale jis nesimus nes nores kad tu ji nuzuditum, bet nuzudzius orka, tai miagant ateina toks piktas diede is DB ir pasako kad tu nuzudei nekalta ir doda pasiulima istoti i DB, o jai nenori kad ateitu DB dede tai turi mustis su orku normalei bet jis musis tok tuomet jai jam nepadesi queste

tas dede is DB man atrodo ateina kai nuzudai pakankamai zmoniu, man tai jis pasirode po qvesto kai gerai su kardu pasisvaistyt reikejo, tada virsuj pasirode uzrasas kad tavo nuzudyma pamate piktosios jegos Šypsena

Nagi staigiai prisipazystat kur katanas gavot

Nuvedi Uriel Septim sūnų, Matrin …, į strongholdą, įstoji į “Blades” ir duoda Šypsena Šiaip aš jį dar požemiuose pasiėmiau, kai Dark Brotherhood puolė imperatorių ir nužudė sargybinį Cha cha

programler is manes tai ta katana pozemyje ateme :confused: gal reikejo neturet rankose kai kalbejau… blyn tai dilema nes as norejau orkai ta questa ivykdyt bet kartu norejau ir ji sudubasint… tai tipo jei ivykdai jam questa jis stovi ir tu ji prosta tak dubasini??? neidomu… beje arenoj as visada 1x1 su kardu dubasinau nei lanku nei firebalu Šypsena tai kai trys uzpuola tai sunkoka bet jei po viena tai be problemu…

Katana buvo pačioj pradžioj geimo, kai dar karalius gyvas buvo. Kažkuriam kūne buvo… Cha cha Bet blyn durnas būdamas ją įšmečiau… Liūdnas

KB8, Tu katanu dar bus kokia 10 tik ystok i blades guilda. O pries paskutiny Orka oi kaip jau reikejo viska ka gero turiu traukt Šypsena