girtumas???
Sveiki, gal kas naudojate asmeninius alkotesterius? kokia nuomonė? Ar realu nusipirkti gerai veikianti/rodanti/matuojanti alkotesterį už 200-400lt? kaip šitie:alkotesteris.lt/?id=153alkotesteris.lt/?id=106alkotesteris.lt/?id=101alkotesteris.lt/?id=23gal ką kito galite pasiūlyti/rekomenduoti?
už tiek drąsiai gali nusipirkt, bet manau žiūrėk į kokį Ebay ar dar kur… nes tikrai esu matęs panašių į šituos ir daug pigesni.
nusipirkt, tai žinau kad galiu, bet man idomu ar jie veikia gerai - eksperimentuot nesinori draugas tokį turi alkotesteris.lt/?id=103 tai man jo matavimo tikslumas kelia smarkių abejonių
ot tai, prigeri biski, pasiemi alkotesteri, susirandi (peskom) mentus ir paprasi pasilygint bbiais, ir vsio
as turiu, pakolkas man viskas atrodo teisinga, nors kaip patikrint tai nera galimybes. pirktas uz ligtais apie 200 lt. Kaune yra kazkokia parduotuve, pasiule pigiau uz alkotesteris.lt ir atsiunte i vln. jei pirkt is ebay tai reik ziuret, kad galetu lietuviai kalibruot, nes kalibruot reikia kas puse metu arba kas tam tikra skaiciu putimu. Ir negalima pust iskart vos isgerus ar parukius, reik bent uz pusvalandzio. Su jais idomiai buna… atsikeli ryte… paputi… rodo kokius 0.8. Pasiemi vandens, prasiskalauji burna… jau 0.5. Dar prasiskalauji - 0. testeriai.lt/lt/products/view/13/
CA2000 turiu toki,nesigailiu
Sitas kur foto tai draugas turi… veikia viskas ok patenkintas…