Giraitej buvo mentai!!!

Giraitej buvo mentai!!!

Ketvirtadieni diena su chebra draginom ir ziurim atlekia golfukas, o gi pasirodo mentai, tuo metu buvau atsistojas dragint, islipa ir sako: kaip matau ne reikalus aptarinet susirinkot. Ir pradejo mum aiskint kad gali mus nubaust, tipo zmones skundziasi, kad naktim triuksmai miegot negali, paklausem uz ka gali nubaust, tai mentas taip ir nieko nepasakes isvazevo, ir sake kad bus vykdomi reidai ir visus apibiletuos Cha cha

mano draugeli nukirto isvaziavus iautostrada kur greitis 80km/h .Isismagines jaunimas didina policijos kiseneCha cha

ot cyrka praleidau whahahahahaCha chaCha chaCha cha per anksti ishvaziavau…reikejo mentui pasiulyt sustot padragintKietas te gal pas juos golpukas su kokiu forsuotu varikliu…Cha chaCha chaCha cha

cia apie diena sneka.Ne naktiCha cha

pilkai atsiusiu drago nuotrauku !!!

siusk i meila. [email protected]

Ka siandy veiksit?I kina eisit?BO tiksha buvau sutikes.

tai kad mentas jau labai nedrasus buvo

ciortaz jau isvare, o tu gavai nuotraukas?

o fak…tiksliai, antra kart perskaichiau ir pamachiau,kd diena…Cha chaCha chaCha cha
nu whateverMirktlauksim ir nakti to golpukoTaipTaipTaipCha chaCha chaCha cha

Reikia tiketis kad neatvarys bo kai atvarys tai vistiek kazkas nukentes finansiskaiLiūdnaLiūdna
Cha chaCha cha dar mentas skele bajari kad ten yra gyvenama zona ir greitis 40km/hBaisuCha chaCha cha

idomu bus paziuret kaip jie 300 snukuiu nubaus iskartŠypsena

jie ten siap prikolinasi.O ka veikt jiem?Cha chaCha chaCha cha

whahahahahahahahahahaha!!!Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

o tu drageris tipo?

Tai aisku kad megstu padragint
Kietas
o tu gal nori sustot kada nors su savo golfuku?:D:D:D

Nuotrauka tai tikrai baisi,gal realiai geriau atrodo Nežinau

Gerai

nematai kad vairas kairei

Grazu Šypsena