Gimtadienis

Gimtadienis

Sveikinu, Sexute Gėlės
su nelauktai nukritusia pilnametyste :wink: Bučkis

visi visko cia prilinkejot… neliko net ko ir beliketi Šypsena
sexute Gėlės Dovana Bučkis Taurė
tai ka … dabar jubiliate stato !!! :wink:

Taj ajshku, kajp tu manai, ko mes cia visi ja taip liaupsinam ir visko linkim… skaityk tarp eiluciu Šypsena Alus

kox buvo mano 18-tas? Šypsena buvo dar baras "BOCIAI" sutarem su chebra ten susitikt… susitikaw tik su savim Šypsena ishgeriau bishki… dar bishki paskui ishgeriau ir, kai dar ishgeriau…susipazhinaw su mergaiciuke… pasedejom dviese, paplepejom…sulaukiau sveikinimo su gimtadieniu, apsikeitem numeriais ir… ishsiskyrem… jau penkti metai, kai laix nuo laiko pasiskambinam, pasikalbam… o kitus gimtadienius shvenciu taip: arba ishvis neshvenciu, kad niex gimtadienio nuotaikos nesugadintu Šypsena arba pas mane namie ishgeriam ko nors lengvo ir minam i koki kluba: ir man ishlaidos mazhesnes ir vargo mazhiau ir chebrai linksmiau Šypsena Bučkis taw gimtadienio proga Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės

aciu visiems uz sveikinimus. Bučkis

o mano gimtadienis buvo vakar…rauksles per virsu musasi ir tiek.jooo,dvyniai puikus zmones…ir tave sveikinu

sexiute visu pirma sveikinu Gėlės, ir zinok kad tu ne tokia viena, man irgi kai suejo 18 tikejausi kad kazkas atsitiks tokio pasikeis mano gyvenimas, bet ne, ir as tada buvau nusivyles, bet praejo metai kiti, dabar man 23 ir as supratau koks as buvau laimingas, kad nepasikeiciau, kad sirdi islikau vaikas, kai kiti vaiksciodavo suruge, mano veide sviesdavo sypsena, zinok liudeti dar turesi laiko, o dabar tik dziaukis kad islieki jauna ne tik isore bet ir sirdimi Bučkis

Labas visiems,mano gimtadienis RYTOJ!!!
Sveikinu visus DVYNIUS!

Gal kas galit paaiskinti. Si ketvirtadieni bus mano gimtadienis. Atrodo, kad tureciau dziugauti, laukti, bet man neturi reikskmes. Nesu liudna kad pasenai ar dar del ko nors, bet nejauciu jokios sventiskos nuotaikos. Nesu nei linksma, nei liudna. VISISKAS ABEJINGUMAS. O per sventes reikia dziaugtis.

Iš anksto siaubingai atsiprašau, bet turiu dėl visiškos ramybės paklaust: kiek tamstai sueis?

dizainas tai graudus Ne technines charakteristikos pakenciamos Laimingas

NEC’ai kažkaip visada išleisdavo telefus, šiek tiek kitokius (kitokius - į gerąją pusę)

zjb

vienas iš pakenčiamesnių raskladukių vidinės dalies dizainų, nes dauguma, tai Veee Veee Veeeo ir ekranas šustrai visai atrodo Taip

Quad-band GSM/GPRS (850/900/1800/1900Mhz) Dimensions: 105mm x 48mm x 27mm Weight: 114g Internal 2.2" 65K Color TFT screen External 4K Color STN LCD screen Picture Caller ID Color LED alert Java games support USB Connectivity PDA functionality mMode access 40-voice polyphonics