GIMTADIENIS (vasario 12d.), kaltininkas axien
Mieli ponai ir ponios, taip jau nutiko, jog arteja ta diena… Ta diena kai net pati motina gamta supanikavo - kilo didziule puga, nuo salcio ne viena tvora sproginejo, beprotiskai daug sniego buvo pridrebta. Bet… Bet visa tai nesutrugde vasario 11 d. musu mielajam axien isvysti pasauli. Nuo to laiko daug jau vandens pratekejo, daug medziu isdygo, ir kiek dar zvaigdziu atsirado. O kiek intrigu buvo, kiek meiles , kiek laimes
, kiek liudesio ir asaru
aptureta. Ech… Net uz sirdies griebia kai apie visa tai pagalvoji. Taigi, brangus biciuliai!!! Ta iskilminga proga visus kvieciu i Vilniu paminet mano neeilini atsiradima sioj Marijos zemej. Planuojama vieta: Vilnius, kol kas prelimenariai bare/uzeigoje “Alkanas arklys”. Laikas: vasario 12d. 19:00 val. 00:00 min. p.s. jei atvirai tai nelabai megstu dovanas, todel negadinkit man nuotaikos
. Ne tikrai nesivarginkit kazko ieskodami, geriau savo self’us atneskit. p.s.2. Norintys dalyvauti, rasykit i privata , nes butu geriau kad bent jau savaitei likus zinociau tikslu zmoniu skaiciu ir galeciau tinkamai rezervuoti vietas. Prisiregistrave dalyviai: axien + ~20 zmoniu tindiriuska GieDRuSi@ VB Dzux Pio Velniooxtis Blynas Bledoonas MyBoy Zuikinas McPie
bus balius, bus baliukas, dziaugsis mano … kai tiksliai zinosiu, pranesiu tamstai
Dzux, butinai pranesk, nes koks balius be taves
vai, kaip faina tada butinai pasistengsiu susplanuot dalyvavima
vel balius
na rejks tadu ir man prisijungt…
Zinoma, kad pasistenk, bet aisku jei ten labai daug problemu susidarys, taigi suprasiu, jei neatvyksi, bet vistiek pasistenk
Junkites junkites, visi laukiami Tik bukit zmones apie tai rasykit i privata, nes tikrai visu sitaip nesugaudzysiu
Pozdrawliaju laymiongo baliaus!
Eau, laba diena! Manau Tevyne taves nepamirsht
na… mano manymu, protingiausia butu pranesht, kai liks kokia savaite iki meeto… tada jau tixiau visi zhinos
Tai viskas suprantama, nieko nespaudziu, neprievartauju ir kitokiais budais nepaveikineju - viskas laisva valia.
Brangūs bičiuliai…kas jie?
Jei atlaikysim fronta, gal prisijungsim dar dafiga laiko
kalbi daugiskaita ?
Tai kad dafiga to laiko tai cia ir taip aisku Na tiesiog tema sukuriau dabar nes buna zmoniu, pas kuriuos planai yra po 3-4 savaitgalius i prieki. Tad kad nebutu po to spjaudymosi ir pan. kad suzinojo per velai ir pan.
Jez…As po viliki baliaus meciau gert
Jez…As po viliki baliaus meciau gert
o tai blogai
Supratau, bet taip i prieki negyvenu, bo maza ka. Nemegstu pasakyt konkreciai, kad einu, o po to, paskutine diena, pasakyt neieinu, nes negaliu ar pan