Gimtadienis per šventes
Esu gimusi per pačias Kalėdas… kaip manot, kokie pliusai ir minusai gimti per didžiasias šventes (Kalėdas, Naujus metus, Vėlines…)? Ar nenukenčia tuomet gimtadienininkas dovanų atžvilgiu, pačiu šventimu?
Dovanų atžvilgiu tai tikrai nukenčia
Šventės atžvilgiu - dviguba šventė
Bet tiems kam sveikint reik - tai čia mažiau išlaidų Visi tie - kas turi sveikint - džiaugiasi tuo
Manau
tai va … kai šventės dubliuojasi, dovanoja dauguma tik viena dovaną…
šiūdas.
reiks prašyt tėvų kad iš naujo mane padarytų ir pagimdytų normalesnę dieną gal gimsiu…
Duosiu aš tau padatimą; gimtadienį truputį paankstink Na ant kokios savaitės… sakyk, sugalvojai švęst anksčiau
Tada ir kalėdos bus ir gimtadienis
man atrodo, kad daug smagiau, kai gimtadienis nesutam pa su kitom sventem, tada gali pamatyti, kas is tikruju neuzmirso tavo gimtadienio
aš dažnai taip ir darau, nes per šventes, ypač per Kalėdas, visi važinįja pas gimines ir t.t., tai tenka
Laava, argi dovanos čia svarbiausia
Pagalvok pati, ėmė ir atėmė tėvai šventę vieną iš visų. Ir su niekuo nepasitarę Būtum gimu kokią gruodžio 27 dieną, galėtum švęsti visą savaitę, o gal ir ilgiau
Simoniux rašė:
man atrodo, kad daug smagiau, kai gimtadienis nesutam pa su kitom sventem, tada gali pamatyti, kas is tikruju neuzmirso tavo gimtadienio
o per šventes visiems rūpi tik šventės
Biess rašė:
Laava, argi dovanos čia svarbiausia
Pagalvok pati, ėmė ir atėmė tėvai šventę vieną iš visų. Ir su niekuo nepasitaręBūtum gimu kokią gruodžio 27 dieną, galėtum švęsti visą savaitę, o gal ir ilgiau
Biess, ne dovanos, pats gimtadienis, nes per šventes didžiasias jis daugumai išeina iš galvos… nors matai, taip gali atsirinkti tikruosius draugus…
o tai ka daryt kai gimsti per Velines kokias?
tai ka, niekas nesat gime per šventes? tai nors užjaustumet tokius…
Laava rašė:
o tai ka daryt kai gimsti per Velines kokias?
Tėvas mano birželio 14 gimęs… įsivaizduok kaip jam reikėjo švęsti dar anais laikais, prie anos valdžios …
murrr rašė:
Laava rašė:
o tai ka daryt kai gimsti per Velines kokias?Tėvas mano birželio 14 gimęs… įsivaizduok kaip jam reikėjo švęsti dar anais laikais, prie anos valdžios …
tai čia tas pats kas dabar per kokias Velines gimt… trauras…
Na mano manimu tai pats tinkamiausiais laikas gaimti :] dovanu gaauni daugiau ir svente tampa dar linksmesne
debiliakas rašė:
Na mano manimu tai pats tinkamiausiais laikas gaimti :] dovanu gaauni daugiau ir svente tampa dar linksmesne
sakai daugiau? visi išsileidžia pinigus šventem ir nebelieka gimtadienio dovanom…
nebent dovana "samadielna"…
Laava rašė:
Esu gimusi per pačias Kalėdas… kaip manot, kokie pliusai ir minusai gimti per didžiasias šventes (Kalėdas, Naujus metus, Vėlines…)? Ar nenukenčia tuomet gimtadienininkas dovanų atžvilgiu, pačiu šventimu?
Na tau ir nepasiseke ir svenciu maziau metuose