Gimtadienio pokylis darbo kolektyve.

Gimtadienio pokylis darbo kolektyve.

Kodel nenoredami issiskirti is kitu, esame priversti rengti darbo kolektyvams pobuvius apvalaus gimtadienio proga, tam panaudoti santaupas uz kurias galejai isigyti kaska malonaus sau ar savo artimiesiems?

taip ,bet… tai kolektyvas kuriame praleidziam labai daug savo laiko
jei jis nemielas ,nedraugoviskas ,tada suprantu Tave ,gaila pinigu ismestu vejais ,

Dalis labai miela, dalis lauzosi,o trecia dalis puciasi. Taigi gali buti smagu, nes nuotaika kuri pats. Taciau kol suorganizuoji, kiek visko prisiklausai.

Ar reikia Tave pasveikinti apvalaus gimtadienio proga??/
GėlėsGėlėsBučkisTaurėTaurė uz Tave moket ir organizuot nereikes ,viskas virtualiai

As neturiu tokios problemos, nes mano vietos kolektyva sudaro tik 2 zmones, o juk nevaziuosiu i kitus miestus gimtadienio organizuotCha cha o jei galima ir as prisijungsiu prie sveikinimuBučkis TaurėLabas

Aciu uz sveikinimus. Tikrai ryt mano diena.

su kuo jus ir sveikiname ŠypsenaGėlės

Na aš irgi manau, kad gimtadienį turėtum švęsti su tais žmonėmis, su kuriais nori… todėl kad darbe jei nesate labai artimi draugai su kolegomis tai iš tiesų kartais išeina kaip jų pamaitinimas ir pagirdymas, o pačiam visai nėra taip smagu kaip turėtų būti. Be to ir finansinė išraiška… Vistiek perki ir maisto, ir gėrimų, o už tuos pinigus geriau artimus žmones pavaišintum. Manau tos tradicijos nėra labai geras dalykas, ir kai tave darbe ima "prievartauti" užuominom kad reikėtų atšvęsti…nežinau, man labai nepatinka.

Pas mus irgi pradzioj taip buvo, bet veliau viskas apsiverte - dabar kolektyvas nuperka sampano, torto, gelyte ir maza dovanele, o jubiliatas tik Šypsena Taip Bučkisir pan. Tiesa, paskutini mano gimtadieni uzmirso… Liūdna

Sveikinimai Gėlės Bučkis Taurė

pas mus darbe tokios durnos mados nera ten kazka super ruosti - pora bonkiu vyno, riesutai, cipsai ir viskas. Ir tai nepriklauso nuo jubiliejaus, nejubiliejaus…

Atzymeti reikia ir su darbo kolektyvu,bet graziau butu,kad patys bendradarbiai surengtu vakareli kur nors restorane ar kavineje jubiliato garbei.Taip musu kolektyve ir daroma.
prisidedu prie sveikinimu!!LabasGėlėsGėlėsGėlėsTaurė

Anksčiau pas mus darbe gimtadienių proga susimesdavom po 10-15 Lt ir pirkdavom ką nors iš "metalinių" dovanų, o jubiliatas ruošdavo vaišes. Bet šiais jau išsisėmė fantazija ir neberandam, ką daugiau pirkti, tai nusprendėm, kad už surinktus pinigus mes jubilijatui ruošiam vaišes, o jam belieka tik šypsotis ir priimti BučkisGėlės ir sveikinimus Šypsena Taip neišmetam pinigų į balą ir jubiliatas bereikalingai neišlaidauja Aš nekaltas Svarbu dėmesys žmogui Mirkt

Stai kur idealus variantas! Mane kolegos per viena gimtadieni vedesi iskilmingu pietu, tai buvo taip faina, net susigraudinau Taip

Dekui uz sveikinimus. Gimtadienis praejo, buvo smagu, taciau vargai dar nesibaige savaitgali suguzes plati giminele, kaimynai, taigi plusu rankoves pasiraiciusi.