gime 1966 06 16 atsiliepkit

gime 1966 06 16 atsiliepkit

jeigu galite atsiliepkit,nieko baisaus nedarysiu,tik mazutis eksperimentelis Mirkt Liežuvis

Nu as gimes ir kas dabar man bus?

Labai jau daug šešetukų jūsų gimimo datoje Nekaltas

as apibudinsiu tave,o tu parasyk ar atitiko: esi darboholikas,padares(ar dar darantis)karjera.pinigai tavo gyvenime uzima viena is pagr.vietu.gyveni pasiturimai,stengiesi aprupinti savo seima(zmona ir t.t.)materialinemis vertybemis,tik deja laiko seimai lieka nedaug.siaip esi minkstas zmogus,bet kas stipriau tave spustelejes gali palenkti sau tinkama linkme.nelaikai ilgai pykcio. esi pedantas,megsti tobulybe viskame. tu nelinkes save alinti sportu,todel metams begant sveikata silpnes,kuri ir taip nera ideali. ir pabaigai klausimas:ar tavo specialybe nesusijusi su pinigais? butinai parasyk atsiliepima.

aš ne Cha cha

Nekenciu savo darbo,pagal specialybe nedirbu ,nemegstu sporto ,specialybe mano visiskai nesurista su pinigais .Pykti nesioju ilgai ,ir esu begalo kerstingas.Seimos neturiu ,vaiku taipogi.Esu valdingas :yra arba mano nuomone ,arba klaidinga .Na tiesa esu pedantas ,o visa kita klaidinga

Neeatsiliepsiu, vat Liežuvis Liežuvis Cha cha

jeigu galima,as dar paklausiu apie pinigu: 1)ar tu turi pinigu tiek,kad galetum tenkinti savo poreikius,2)ar tau jie lengvai uzdirbami ir lengvai isleidziami jeigu galima mane domina tavo santykis su pinigais.

Oi, o as trimis men veliau. Apakęs

Ir apie pinigus nesakysiu. Ne

Labai įdomu: čia pagal kokus kriterijus taip apibendrinam? Draugavau su vaikinu kažkada, gimusiu lygiai tą pačią dieną kaip aš: visai nepanašūs buvom… Nekaltas

foxx1 : esi uzsisipyres,tvirtai gini savo nuomone(nebutinai ji teisinga),bet taip pat bet kuri stipresnis(protu)zmogus gali gana nesunkiai palenkti tave savo pusen. megsti tvarka.patinka darbai susije su kruopstumu,tikslumu. duota zodi dazniausiai tesi,tavimi galima pasitiketi. apie santykius su aplinkinias-tu nemyli zmoniu.nepatinka vaikai. nemegst buities,nori ramaus gyvenimo,kad nereiketu nieko daryti, pas tave energijos stoka. apie pinigu-gana gerai uzdirbi,profesijos srityje pasiekes neblogu rezultatu. parasyk ar tinka kas nors,aciu.

Pinigai pas mane easy comme, easy go…Beja ar buna pinigu pakankamai? Ju visada truksta

fon_Rokas rašė: Ir apie pinigus nesakysiu. Neo as neklausysiu,ausis uzsikimsiu,ir nieko negirdesiu.

demo dar paklausiu: o ar turi gyvenime tikslu,siekiu?

Zossė rašė: Labai įdomu: čia pagal kokus kriterijus taip apibendrinam? Draugavau su vaikinu kažkada, gimusiu lygiai tą pačią dieną kaip aš: visai nepanašūs buvom… Nekaltastu teisi,tai netgi ne horoskopai.norint 100% tikslumu apibudinti zmogu,rekia buti profesionaliu astrologu,ar bent jau panasiu i ji.cia paprasciausi apibudinimai pagal gimimo data.pasirinkau sia data,nes domino siu zmoniu santykis su pinigais.

Turejau ,dabar nebeturiu.Bandau pabegti nuo saves .Siandien isskrendu gyventi toli nuo Lietuvos .Na turiu galimybe dirbti darba apie kuri svajojau jau senai

turejau ,dabar nebeturiu.Bandau pabegti nuo saves .Siandien isskrendu gyventi toli nuo Lietuvos .Na turiu galimybe dirbti darba apie kuri svajojau jau senai o apie ka as tau ir sakau,kad savo gyvenime padarysi gan nebloga karjera,dziugins finansai.(gal kaip tik taip bus) sekmes Gėlė