Gilyn…
Ale ot, net nezinau ka pakritikuot Idomiai ziurisi
Kažkur, kitoje vietoje fokuso norėtusi, bet šiaip faina. Mintis irgi gera, pavadinimas vykęs. tas dugnas gerai atrodo.
Gerai veda…
Labai nebloga įdėja… vat norėtųsi ryškumo pirmam plane ir trumpesnės ryškumo zonos…bet tai čia tik norėtųsi…
mhm, su ryskumu kazkas ne to…
Nugi progresas…
jus ka?! niu-gi, tiesiog nesitiki… beveik be priekaistu?! ar taip gali but…
Aciu
p.s. kazkadais prifotkinau tu suliniu susni ir… padejau, bo jie kazkaip man nefotogeniski pasrode
‘per mano akis’ ir sekmingesni kadrai susilauke daugiau kritikos, tai situ ne nedrisau anksciau det, dabar kai ‘uzsigrudinau’ plius mazuma pramokau patvarkyt, pakarpyt- surizikavau…
o del to ryskumo tai ilgai rinkaus ir, pagal mane, cia pasirinkau optimaliausia varianta, bo visose vis kazkas neto gavosi, pvz. jei fokusas graziai isryskina dugna, tai auksciau, kaip sakytumet- ‘isdege’ ratilai matosi, nu ir pan…
p.s. vat todel, kad taip nesutampa nuomones ir komentaru nedrasu rasyt… tiesiog bijau, kad bus per daug megejiski, o dar blogiau- tas mano neprofesionalus pagyrimas- issauks priesinga t.y. neigiama reakcija komentojamos foto atsvilgiu… nu nebent jau nebsuslaikau (bet taip pastaiko laaabai retai)…