Gi sakiau, kad ju daugeja

Gi sakiau, kad ju daugeja

Ta po desine pirkta pries kokius 3 metus Kauno turguj Gerai Per ta laika jokiu rimtu problemu Taip

daugeja daugeja. O tai tau blogai, kad daugeja?

truliko pastangos duoda vaisius… Cha cha

Man gerai, bet servisam sake nepatinka Cha cha

tenka pripazint ir man ir zmonai RAVas kuo toliau tuo labiau patinka. Aisku laikinai jis pas mus, bet isties neblogas krosoveris Gerai

Leopoldai davaj gyvent draugiškai Apkabinimas

dziaugiames uz jusu seima Gerai labai gerai, kad pastoviai papasakoji, kas jums patinka, kuriuos grandis modelius apziurejai ar kad supi.sai porsche ratlanki ar padanga kauniukyje Taip

niuchaj sliapu, kaimieti

Juokiasi nekaimietis Cha cha Cha cha Cha cha

noriu kad dalyviai pacyptu ne tik is pavydo, bet ir is dziaugsmo Juokiasi juk tuom ir gyvuojat, prisipazinkit

Ko jūs čia taip švelniai? Gal pereikim iškart prie tautinės nesantaikos kurstymo? Cha cha

Taigi tau zmona, tik vaikams gimdyti, Leo Cha cha Koks skirtumas su kokiu grabu ana vazines Cha cha

leo, kad daugumai cia px, ko tu nori ar ko nenori. o susireiksmines iki lektuvelio pasiekiamu padangiu beja, leonidai, kai filmuosi kita karta, telefono vertu ar koks jis ten bebutu, nevartyk. nes su video rezultatu pats matai, kas gavosi…

vaikeli, kodel tureciau but susireiksmines, tu lektuvu simtai lietuvoj ir kuo toliau tuo daugiau. Taip kad nera cia ko burbulus pust Mirktcia matau dar operatoriu profesipisionalu atsirado! O kur *bliamba* petruskevicius del parenkamo fono? Kam skirtas tas video tiem visaks puikiai tinka, cia ne bangos dalyviam Blogai

ne tau vaikeliu mane vadint, cia siaip, ateiciai.

Yra servisuose ir tu tojotu.

huntero - pagal komentaru turyni nustatau tavo lygi

leo, na duktereciai mano 6m, bet ji vaikas kuo puikiausiai supranta, kad filmuojant telefono nevalia vartyti, nes logiskai ir vaizdas vartosi. bet tau jei tinka, px. cia tik siaip patart norejau. Leo, sprendziant is tavo komentaru, tai tamstos lygis yra zemiau plintuso. bet velgi, kam tai idomu? savo sapalionem buvai ir busi klouneliu cia, ar apie lektuveli svaigdamas, ar pastoviai apie porsche sapaliodamas. na dar isriso dalyviai, kas per veikejas, uzsimastrynes pasakorius tamsta. lygio apsprendejas Juokiasi

tai jis is kaimo ir yra zmogus. As tai pvz, didziuociausi jei buciau is kokios Nidos Labas