gezas

gezas

nevok foto iš civic klubo !!

nepisk man proto, nerašiau kad fotkinau aš, taip kad neieškok sliekų

ne nu ****iec,veiloks Mirktkazkoks aiskins ko ir kam nedaryt Juokiasi

tai čia man bandė du piliečiai paaiškint kodėl aš turiu klevo lapą dėtis, nors vienas iš jų prisipažino kad greitį viršijo +89 Kvankt? Tai ir aš noriu paaiškint Cha cha

tai tau klevo lapas muset reikalingas, jei dar narys esi čia:[biteplius.lt/lt/2club.welcome/61-=(1982928310](http://www.biteplius.lt/lt/2club.welcome/61-=(1982928310)

kurwa snarglys teises pries dvi dienas issilaike ir jau b!bi vaidina, mol koks jis kietas vairuotojas… ziurek gazo su stabdziu nesumaisyk, veilokeli Labas

[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/61.657592.87…-=(11919 58021](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/61.657592.87…-=(1191958021)Musu egzpertas Apkabinimas Juokiasi

snargly tu… stumi nematęs kaip važiuoju, į save pažiūrėk nes ryškiai maišai…

Kas liečia iki 18 tai pamiršau Cha cha Cha cha Cha cha

turetum drasos tai i akis pasakyti?

o pats ?

laisvai Ufff

kaip as gerai vairuoju, pzdc… Cha cha Cha cha Cha cha

tau gerai aš savęs nevertinu, bet kai kiti vertina iš niko tai ir pzdc Cha cha

raketu meistre, ne is nicko vertinu, o is nuvaziuotu km. Labas pavazinejai penkias valandas su intruktorium ir viskas, jau more po kalenam Gerai saunuolis…

o ką tu žinai kokia mano patirtis iki tol buvo, A1 tai turėjau, pažymėjimą 10 metų galiojantį išdavė, aiškins matai dar man, man tą klevą iki pavasario vežiot tereiktų Labas

pusbrolis nuo 14m raliuose ir slalomuose dalyvauja, nuo 16m po miesta su masina kasdien vazineja (issilaikes b1 teises), db issilaike B kategorija ir uzsidejo klevo lapa , o cia meistrai nusprendzia, kad nereikia Gerai

tai durnas jis Be be be nes stažas skaičiuojas tiek nuo B1 tiek nuo A1, čia ne iš kažkur traukiau tokią info, ir ne VBS agentūros…

o aš dar šiais metais į Vilnių per daug lyst nežadu, nes gyvenu Trakų kaime kur trys gatvės, tai man tas lapas tik išmesti pinigai…