Geto gyvenimas

Geto gyvenimas

Gale užrašas: noč eta naš dėn!

senokai sitas toporas bematytas, mano kieme vaidendavosi pernai. greitus ir pasiutusius 2 paziurejus turbut kilo ideja drakonint masina Šypsena

Sveiki gheto gyventojai ir jų patelės. Yra tokia diela, gal žinot kur gandrus galima priduoti? Liko du be tėvų, kaip suprantu iškrito iš lizdo. Nekaltas Kokie gal globos namai yra ir t.t. Paplepėkim

Edai, ne tu apie eziukus klausei?

Aš. Darausi panašus į Dr. Dolitlį. Cha cha Ach tas gyvenimas sodyboje. Girtas

cia is laukininku ar mogiliovo kaip ten skaitosi, prie kalifornijos stovedavo daznai sitas, cia to triusio masina buvus ar esama bbz. Nu o ka jaunimas, zole ruko, nieko neveikia, vakarais bastosi, visai normali jaunimo masina, nenorekit kad jaunimas su ceskem ar slyvom vazinetu.

mini zoo steik Šypsena pirmus gyventojus jau turi. dar savaite kita ir su kauno zoo sodu galesi varzytis Cha cha

gyvunugloba.lt/lt/help/news.17014 Šypsena

Edai skambink gyvųnų globos tarnybai. aš kai gelbėjau gulbę tai sujungė su kaunu (ten vienintelė padori kontora dirbanti ištisą parą beveik) papasakojo ką daryt, kitą dieną atvažiavo. jei labai pasišventęs šiam reikalui būsi ir nerasi pagalbos, rašyk PM duosiu kontaktus žmogaus kuris su gandrais užsiiminėja, padės manau.

bet koks kebabų lariokas paims

*****ai tie gandrai, zuikiukus isgaudo Blogai priviso padlu belekiek

Maciau triusis jau su kita, raudona vazineja preluda Šypsena

Prie traku, zukiskiu kaime bastosi juodas suo. kazkokie ‘‘geri’’ zmones bus atveze ir isleide i ‘‘laisve’’. jei kam reikia suns, tai bukit geri, priglauskit. suo draugiskas, leidziasi glostomas.