gerulis mersuoklis
auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_be nz-s4 20/id-1603494?qt=keista kaip is tokio seno chlamo galima ispausti toki vaizda… p.s. siandien maciau klp bangini su r20 chromuotais ratais, bl atrode ja jibal
Banginis geriau ziurisi uz sita, mano akimi
Nu banginis toks solidnesnis, o sitas toks sportiskesnis… langai nusileidzia pas ta gerai, stoikes nera, vasara vazinet malonumas nesvietiskas
Kad man panasu jog nenusileidzia galiniai langai , na kad pas 124 nusileidzia, tai faktas, bet situ kotais nemates taip
pas 124 daugely modeliu gale irklai tai biski problematiska… o pas situos nusileidzia 100proc bet jau pas naujesnius ir clk nusileidzia, irgi atrodo belekaip
Tikrai atrodo tvarkingai, be jokių tiuningų šmuningų dropų ir pan. Bet spėju degalų sąnaudos jų nėra kuklios.
Viduj vietos ziauriai pagaileta. su virs 100kg sunkoka patogiai isikomponuot.
na aisku nebus kuklios… bet nemanau kad kas perka tokia masina kaip darbine… turbut labiau laisvalaikiui… tai jei 20ltr duju ryja mieste, tai nemanau dideles bedos… aisku kasdien zujant tai uzpistu pilt tas dujas, geriau jau tada koki dizeliuka iki 2ltr… beje, kaip tik dabar ziurejau skelbimus situ mersu, toks idomus variantas iskilo… ir dyzelis, ir tuom geruoju laikomas 3.0d ir dar kebulas geras… nu kazin ar imanoma tvarkingai idet dizelini varikli i toki? bet jei ir imanoma tai variantas idomus:autogidas.lt/skelbimai/mercedes-benz-s-500-coupe-1995-01213 15720.html
helix nu jau nu, sedejau as tame cl’e kai dar sveriau 110… jokiu problemu… aisku ne taip kaip banginyje, bet tikrai patogiau nei kokioj a6 cepelinas pvz… nu gal ne patogiau, bet tikrai neblogiau… P.S. under paziurek nuotraukas del languautogidas.lt/skelbimai/mercedes-benz-s-500-coupe-1996- 01215 51193.html#
Na sitas is foto tai man atrodo kaip static3.balsas.lt/12/30/kelininkai-ginas-dabasinskas-bfl_px600. jpg Pakeisciau ratus, kotais mano akiai nelabai jie cia
man tia irgi jie sensteleje tie banginiai, w220 daug mielesnis… bet visokiu gi zmoniu ir skoniu yra
Nu vadinasi klydau, nusileidzia
Rafi, neisivaizduoju, kaip tu ten patogiai sedejai, bet man ispudis o ant galines sedynes isvis netelpu. pas susikta eskorta viduj vietos daugiau.
nu visgi cia kupe modelis, oreantuota i vazinejima vienam arba dviem asmenim
Bet tai kainos žiūriu nesiskundžiančios kuklumu, benzinai 20t ir up up, na kai mano svaja (verčiu, noras, kuris nėra ranka pasiekimas, bet kartu ir ne anapus ) yra nedyzelinė w220, tai tokios kainos atrodo nekuklios, bet kiekvienai auto savas pirkėjas.
palauk pora meteliu, ir atsiras pardavime daug w220 benzas/dujos… dabar vien benzinai arba dyzeliai, o benzas/dujos kainos uzkeltos, jau labiau paciam apsimoka nusipirkt benza ir isimest dujas… o siaip bangini gali tvarkinga ir iki 20 rast… w220 25 stukos manau uz benza krikscioniska kaina uz gera stovi
Pilnai sutinku
bl sitas labai geras, netureciau masinos, vaziuociau apziureti …