Gerule ? N76
-40 x 320 pixels, 2.4 inches TFT, 16M colors - microSD (TransFlash), hotswap - 26 MB shared memory - Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 - 2 MP, 1600x1200 pixels, video(QVGA), flash; secondary CIF video call cameragsmarena.com/nokia_n76-1822.php
Man tai nekaip atrodo… Uznesa i V3…
aha ta “subine” kaip v3 . Seip telefonas gan neblogas,tik kamera sakyciau mazoka -2mpx
Gaila, bet dabar NOKIA kazkodel nesiruosia isleisti modelio, kurio labai laukciau .
As laukiu SE W880i nors laukt nebedaug liko, bet jo kaina irgi nemaza…
man jau pradeda ygrysti tokios formos telefonai. ir kas sugalvono nuo motorola nukopijuot sito tel forma? ka nokia patys nesugeba sukurt kokios geresnes isvaizdos? anksceu nokia firma buvo tokia isradinga, joks telefonas anksceu negalejo nokijos aplenkt groziu.kuo toliau tuo . nors ce jau mano nuomone
n75 kurkas grazesne
tai as apie tokias nesneku. as kalbu apie tokias, kur isvaizda nukopijuota nuo kitu telefonu
nieko gero
K770i Sito verta palaukt
Labai nesutinku. Kol yra nisa, kol yra pakvaisusiu del tokiu telefonu to leis. Telefonas akivaizdziai ne tokiems kaip tu ar as skirtas…
bet pripazink nokia po biski nusivaziuoja. anksceu nokia tokius grazius telefonus gamindavo, nieks jos funkcijom, kaina ir isvaizda neaplenkdavo
Nu nenormalu, kad butu nukopijuota nuo V3. Paziurek, yra ir LG, ir SAMSUNG tokiu plonu. Jei atidziai paziuresit, rasit labai mazai panasumu su V3. Geriau pasiziurekit ir i kitu gamintoju plonus telefonus .
borato: kada tas anksciau ir kokie butent modeliai? Jei tau jie grazus, nereiskia, kad visiems patinka. Tiesiog skonio reikalas, patinka paciam arba nepatinka, o ne gamintojas pradejo gaminti negrazius telefonus.
as tai jokio tolko nematau is tu ziauriai plonu telefonu. pagal mane dydis turetu but proporcingas plociui. nors ce jau mano nuomone
vienas dalykas nokijose man nepatinka kad reikia moketi uz pati nokijos pavadinima
O uz kokybe nesumoki? Yra ir neplonu telefonu - N90, N93 .
nu del kokybes tai nesiginciju
Atsakymas: Visom kompanijom uz varda moki
SE po 20-30 euru gauna uz toki modeli kaip W810i… Gal galima su pavyzdziais ? Tada irodysiu priesingybe. Naudokis www.mobili.lt kainorasciu