Gerti nebemadinga
vat priesh pora dienu kalbejau su savo pazhistamu ir jis pasake tokia fraze "Gerti nebemadinga" . Tai va norejau paklausti kitu nuomones
o man kaip tik atrodo, kad madinga, nes kol kas dar nesutikau nė vieno tokio žmogaus, kaip aš - kuris visai negertų alkoholinių gėrimų…
Jou, dabar badytis madingiau.
O valgyti vis dar madinga?
Gerimas- ne mada…
Ks cie per klausimai dabar.Gerto reikia!Ir ne viena,o du litrus!..per diena!..skysciuO kalbant apie alkoholi,tai nemanau,kad cia mados reikalas.Manot,tie bomzeliai prie konteineriu,nelabai i manekenus panasus,tad ir apie mada nera ko kalbet
Vo cia tai madingas zmogus…
O prie ko cia manekenai? CHA CHA!
Nu pasake ir prisnigo
prieshingaj dabar geria wos ne kas pirmas
alkoholis waldo pasauli!
Mano kolege dabar Sveicarijoj. Tai ji buvo sveciuosna. Tai jie parazitai geria limonada Tai koks cia vakarelis su limonadu?
Visai kapitalistai ispindejo
nesidomiu as ta mada tai gersiu taip pat kaip ir visada, o gal dabar madinga daug gerti ???
no beer no party!!!
kaip tai gerti nemadinga? aplamai tai nera mada… o pap. vienas is atsipalaidavimo budu… kaip vartojimas narkotines medziagas… tai tu jo paklausk kas jam madinga?
kaijp tai nebemadinga!!gerti yra wisada madinga!niu ta prasme jokia chia ne mada!kas nori- geria,kas ne-ne!wot ir wiskas!
Matyt as nebemadingas, nes ka tik darbe pasventem
man tai gerti madinga, nes kitaip kune ivyktu dehidratacija. kasryta isgeriu puodeli kavos, ir neapseinu dienos be skysciu…, kas tai bebutu - arbata, sultys, ar dar velniai zino kas…
kitas dalykas - alkoholis. jis madingas. bet jam konkurentas - narkotikas. ne tiek piniginiu klausimu (cia ziurint ka vartosi), kiek poveikio klausimu. kai gerti pasidaro nebeidomu…
ziurint ka
Kokia cia kaip sakant mada
Vieniem tai gyvenimo budas kitoiem atsipalaidvimo, dar kitiem nusiraminimo
tai va geriau isgerkim
ir viskas ciki tada bus ir gyvenimas grazesnis ir paneles taip pat grazesnes net tokios kaip atrodis kaip princeses.
xaxa, tusas su limonadu!!! xaxaxaxaxaxa!!! )))))))))) sovsem oxujeli, ka neiperka?
pzdc cia yra
o del temos tai cia ne mada. tai gal tas tavo draugelis ozys yra (tipo geria tik del to kad kiti geria)? man tai yra atsipalaidavimo priemone.