Gerti nebemadinga

Gerti nebemadinga

vat priesh pora dienu kalbejau su savo pazhistamu ir jis pasake tokia fraze "Gerti nebemadinga" . Tai va norejau paklausti kitu nuomones Labas

o man kaip tik atrodo, kad madinga, nes kol kas dar nesutikau nė vieno tokio žmogaus, kaip aš - kuris visai negertų alkoholinių gėrimų… Aš nekaltas

Jou, dabar badytis madingiau.

O valgyti vis dar madinga? Apakęs

Cha cha

Gerimas- ne mada…

Ks cie per klausimai dabar.Gerto reikia!Ir ne viena,o du litrus!..per diena!..skysciuŠypsenaO kalbant apie alkoholi,tai nemanau,kad cia mados reikalas.Manot,tie bomzeliai prie konteineriu,nelabai i manekenus panasus,tad ir apie mada nera ko kalbetŠypsena

Vo cia tai madingas zmogus…

GeraiMirktGeraiAlusAlus

O prie ko cia manekenai?Aš nekaltas CHA CHA!

Nu pasake ir prisnigoAš nekaltasAš nekaltas
prieshingaj dabar geria wos ne kas pirmas Aš nekaltas
alkoholis waldo pasauli!Cha cha

Mano kolege dabar Sveicarijoj. Tai ji buvo sveciuosna. Tai jie parazitai geria limonada Apakęs Tai koks cia vakarelis su limonadu? Ignore Visai kapitalistai ispindejo Ne

nesidomiu as ta mada tai gersiu taip pat kaip ir visada, o gal dabar madinga daug gerti ??? ŠypsenaŠypsenaŠypsena

no beer no party!!!

kaip tai gerti nemadinga? aplamai tai nera mada… o pap. vienas is atsipalaidavimo budu… kaip vartojimas narkotines medziagas… tai tu jo paklausk kas jam madinga? Kietas

kaijp tai nebemadinga!!gerti yra wisada madinga!niu ta prasme jokia chia ne mada!kas nori- geria,kas ne-ne!wot ir wiskas!

Matyt as nebemadingas, nes ka tik darbe pasventem Šypsena

man tai gerti madinga, nes kitaip kune ivyktu dehidratacija.Liežuvis kasryta isgeriu puodeli kavos, ir neapseinu dienos be skysciu…, kas tai bebutu - arbata, sultys, ar dar velniai zino kas…

kitas dalykas - alkoholis. jis madingas. bet jam konkurentas - narkotikas. ne tiek piniginiu klausimu (cia ziurint ka vartosi), kiek poveikio klausimu. kai gerti pasidaro nebeidomu…

ziurint ka Taurė

Kokia cia kaip sakant madaCha cha
Vieniem tai gyvenimo budas kitoiem atsipalaidvimo, dar kitiem nusiraminimo
tai va geriau isgerkim AlusAlusAlusAlusAlusAlus
ir viskas ciki tada bus ir gyvenimas grazesnis ir paneles taip pat grazesnes net tokios kaipBaisu atrodis kaip princeses.Cha chaCha chaCha cha

xaxa, tusas su limonadu!!! xaxaxaxaxaxa!!! Šypsena)))))))))) sovsem oxujeli, ka neiperka? Šypsena pzdc cia yra

o del temos tai cia ne mada. tai gal tas tavo draugelis ozys yra (tipo geria tik del to kad kiti geria)? man tai yra atsipalaidavimo priemone.