gero vakaro (b)

gero vakaro (b)

sakykit ka norit, bet geriausias prikolas tai kai istorijos mokytojas su tokia supra i mokykla atvaziuodavo Girtastik gaila kad neturbinine buvo Žliumbia

maziau bedu norejo…istorikas gi…zino kas kaip Cha cha

nu jam ta masina padovajono, tiksliau jo zmonai, uztai kad laimejo fitneso europos ar pasaulio cempionata Nekaltas kazkas panasaus Mirkt

halogenas jis dar turi ja? Šypsenaquattre varom gert ant taurakalnio Cha cha

mano istorijos mokytojas vazinejo su mustangu tai per pertraukas vos neapsmaukydabau dureliu Cha cha

o pas mane tik su jettom ir golpais…ai turejo fizrukas 605 3.0…bet ne audi Cha chatai kad toli iki taves,o paskui dar ant tauraklanio,paskui atgal…neuzteks tiek duju kiek bake yra Cha cha

pas jus idomus mokytojai istorijos budavo Cha chao kai pas mane anorexike feministe su dviraciu tai del to as jos ir nemoku Žliumbia Žliumbia

TLT nzn… jau pora metu kai i sule neinu, nors pries koki gera pusmety maciau vaziuojanti siaip tai norejo jis ja parduot, bet kazkaip apsigalvojo paskutiniu momentu, kadangi ledine buvo o kaunieciai gal ir mate kada, apklijuota lipdukais, geleziniai zmones ir tt

quattre juokauju Nekaltas nu mes gi girti nevazinejam Šypsenaas lekiu su mikruske ir alum rankoj Girtas tixliau tuoj lexiu Juokiasineliudekit prie kompu Labas

halogenas> vysnine gal? pora zinau kaune kad sukinejasi. jeigu tvarkinga tai px ir ji sukasi Gerai

beje, bizzas, cia sitom tiktu Mirktgeocities.com/quakerlt/bowdown.gif

TLT tamsiai melina

Esu mates ta tamsiai melyna… Mirkt

halogenas, zn ta Mirkt ir zn kur stovi Mirkt tikria turi ir vazhineja

tamsiai melyna Taip paskutini kart uzmates ozeskienes gatvej, pavasary gal…