Gero ryto

Gero ryto

aina na… valkata kaimyne pagrasino policija iskviest man Cha cha supista subinzandzio giminaite (teta)… Juokiasi

Pskit jai i galva

Soh, ka pridirbai?

pabaliavojo Girtas

Juokiasi Juokiasibet oda ir ta pamirso idet… tikrai ubagiskas variantas Juokiasi

is priekio Gerai mesejus,bet is galo ir sono Drovus Cha cha

****os sinoptikai lietuviski… Piktasbe lietaus… Juokiasi gismeteo ir tai rase, kad lis… bet as patikejau tautieciais… masina nuploviau vakar Užsispyręs Cha cha

vakar irgi norejau nuplaut,bet nh patingejau ir gerai padariau Cha cha

gerai ,kad plovims neiko nekainuoja… ir krustis paciam nereik… bet vistiek obydna Cha cha

man 12 lYtu Cha cha

3 zetonai 6lt Špyga

su zetonais plaunant,paskui i dazyma 3klt reikia investuot Juokiasi

Sodyboj megti plauti pats… Cha chapajungi siurbli is ezero … siltas vandenelis… ismazgoji, atpideraftini… Šypsenasavaitgalis baigiasi… ir vaizuoajnt namo 10 km zvyrkelio vel apdulka Juokiasi

Makdonaldas uzsiema isveziojimais i namus? Vau! Cha cha

Ajajajaj-pririjai jauciu vakar kaip suva kad “maisto” norisi? Cha chaas vakar ramiai,litra ant triju Kietas

einu pashikt,nes kazkaip po vakar vidurius suka,jei netrasysiu cia daugiau,reiskia ****u valdovas mane prarijo Taip

arba patapai juo nuo per didelio spaudimo Juokiasi

grazu nx Gerai

Uzvakar ziurejau laida… per National georafik kanala… rode butent Mazerati gamykla… kaip surenkamos masinytes Apkabinimas Geraiidomiai praleista valnda prei TV… Šypsena