Geriu alų už 89 ct (T-Market žigulinis) - svarbiausia, kad pigus, ka manot?

Geriu alų už 89 ct (T-Market žigulinis) - svarbiausia, kad pigus, ka manot? Taip

esu studentas ir geriu sau alų už 89cnt. daugiau nei vieną litą mokėti už alų nematau prasmės, kam švaistyt pinigus, nebent būčiau milijonierius tai gerčiau gal ką geresnio. sakot neskanu, na kaip jus manot, juk prie skonio priprantama. jūsų nuomonės?

Nežinau,tokio negėriau Ne Mirkt Bet puiku,kad jis pigus,ir jei Tau patinka,tai ir gerk Taip Gerai

prieš tai geriau importava iš skarbiu už 89cnt, kvietinis toks. dar kažkada už 85 maximoj toks juodas buvo. nu irgi dzin. svarbu pigus

Svarbu kad tau patinka ,nors tokio dar negeriau, gal visai skanus bus ,rejks pabandyt Alus

jau turbūt pasikartosiu, bet svarbu tau pačiam gerai Taip

Na kaip sako taupyti negeda o jei dar ir skanu tai gerk kiektik nori Alus Cha cha

Man tai is lietuvisku pigiu Mariu neblogas pasirode. Pigus nieko blogo jei nedideliais kiekiais.

Jei tau skanu gerk y sveikata, nesu geres nzn ar skanus, bet gal tyiesa sakai prie skonio priprantama Mirkt

jo bicas, cia ir prasideda degradacija…

toki pigu gerai tik mazais kiekiais, nes kitaip ryte buna mirtis …

nu mano skrandis tai tokio alaus neisnesa, tai tenka brangesni gert Nekaltas

na kiek suprantu posakis “prie skonio priprantama” reiskia, kad nelabai skanus Nekaltasas pasirinkciau geriau reciau, bet skaniau Mirkt Alus Cha cha

na kai buwaw 14os ash irgi belekoki gerdavau … buwaw prisedes prie “Utenos Raudono” kokius dumetus plempiau … poto perejau prie pilsner … o dabar geriu arba shvytury/utenos auxini (jai namie/baliuje) arba Baltijos tamsu (jei kabake) nzn man alus yra alus … o zhigulinis alaus tikrai neprimena … nu … pasigert galima … bet ash alu nedel to geriu Nekaltas

kazkada, kai studijavau su draugu pasiimdavom penktadieniais dezute… bet siaip po 5 isgerus kildavo noras ji isdalint, taip ir padarydavom Cha cha

primityvai jus kazkokie, niekas apie pasigerima nesneka, bet vakare isgert po butelaiti, ir dar uz 1lt

pasigerima? Apakęs 5-6 litai ir man jau gana Drovus Girtas Cha cha

O kodėl mes primityvai? Nekaltas Juk visi ir pritarėm-imk,gerk,atsipalaiduok,jei Tau skanu Gerai Alus Taip

šiaip posto esmė, ne ta kad tai yra žigulinis, o postas apie pigų alų apskritai.

O ką-anksčiau vien tik Žigulinis ir tebūdavo-visi gerdavo,ir buvo gerai Taip MirktAš supratau,kad Tu dėl pigumo ŠypsenaBeje,neseniai Norfoje buvo skarbankėse vokiškas alus (tiesa,tamsus,bet silpnas) taipogi už 89 cnt. Taip Bet,man rodos,kad jau vėl jis pabrango Nustebęs