Geriausios programos muzikos kurimui!

Geriausios programos muzikos kurimui!

Na turiu tris programas:
Cool Edit 2000 - nebloga programa,ji skirta karpyti arba is keliu gabalu padaryti viena…
Fruity lops - gera programa,bent jau man nesudetingas naudojimas.Galima rasyti natas…
Dance eJay - su cia programa galima padaryti gabala…is duotu muzikos iskarpeliu…
Papildykit sia tema jusu naudojamomis programomis…ir butinai uzrasykit ka su ja galima daryt…

Turiu Goldwave programke. Su ja galima gatavus gabalus darkyti kaip nori ir kiek nori( iskarpineti, klijuoti, aida uzdeti, equalizuoti,konvertuoti ir tt ir pan.)Kruva navarotuGeraiGeraiGeraiLabas

as tai jei naudoju tai cool edit. irashai ka nors su mikrafu ir tadu libdai… is dalies dar galima prirashyt guitar pro. Cha cha ten kuri muzika tikraja to zodzio prasme, kaip kompozitorius Drovus na bet as su ja tik zaidziu… Drovus Šypsena

Į mano rankas dar nėra pakliuvusi nei viena programa, su kuria galėčiau sukurti dainą. Yra muzika, žodžiai, reikia tik fonogramos. Jau senai baigiau vidurinę, taip kad baigėsi ir muzikos kūrimas, nes nebėra galimybės pasinaudoti sintezatoriumi Liūdnas. O gaila, būdavo faina pareini vakare iš mokyklos, įsidedi kasetę ir klausai, nepakartojamas jausmas Myliu, kada žinai, jog pats tai sukūrei ŠypsenaŠirdisTūsas

reason 1 ir 2.
fruti
cubase 1.05 + vst( yra ji pas mane bet kolkas nenaudoju) bet sako puiki)
wavelab 4
sonic fondry 6
coll edit pro 2
samplitude producer
sonar 2 xl
cdex Cha cha
creative wave studio
rebirt ( bet neturiu)
jei prisiminsiu parasysiu Liežuvis

daug programa parsisiusk is http://www.websound.ru

Girtas

Dekui uz puikia nuoroda…Bet parasykit ka su kokia programa galima daryt…

Su kuria nors galima padaryti fonogramą, t.y surašyti savo akordus?

Na atsisiunciau Reason 2.0,bet ji pasirode sudetinga…

ji viena is paprasciausiu programuGirtas

as uz tave nesukramtysiu bandyk savo jegom
Girtas

gauk cakewalk ten zjbs prijungi tikra instrumenta sugroji acorda jis sutvarko wiska ir walio! Šypsena sedi perechodas Šypsena