Geriausias šiuo metu CRT 17" monitorius?
Sveiki, reikia giminaičiui padėti išsirinkti porą kompiuterio komponentų. Gal galit patarti, koks šiuo metu Lietuvoje parduodamas (jis pirks “Infomegoje” CRT 17" monitorius yra geriausias vaizdo kokybės atžvilgiu? Pagal parametrus tai rodos, kad geriausias yra LG F720P (0.24, 96KHz). Ar patartumėt geriau žiūrėt į kitokį?
Nezinau kaip su tais 17" taciau ka tik klausiau specu kas maziausiai genda ir turi puiku vaizda is 19" tai buvo ivardintas vienintelis - MULTISYNC FE991SB 939.23 Lt. Ziurejau Fortake kaina Ko gero tai vienas likes CRT su padoriu ploksciu monitoriumi. Jei is 17" tai ko gero LG, bet gedimu statistika pas juos liudnoka.
Buvo geri Samsungai su NF raidem, deja… Nebegaminami.
Turiu LG Flatron 795FT plus. daiktas. Tik, manau, nebegaminamas.
Pagal kainą, tai ViewSonic brangiausi (šiek tiek brangesni už LG), bet ar geresni?
Viewsonic yra tas pats Panasonic, tik supaprastintas variantas…
pirk lg,as kai pirkau flatrona,tai dave 3m. Garantija,tai del gedimu kaip ir nesijaudinu.
Na dėl LG gedimų - pritariu ir aš: jų tikrai pasitaiko, ir gan dažnokai. Garantinis tai garantinis, bet aš dar iki šiol griežiu dantį ant mms.lt dėl jų garantinio aptarnavimo - patirtis nekokia, kas liečia darbų atlikimo laiką…
pirk samsung monitoriu siaip jie geriausi ir nera ka lyginti su lg monitoriais ar vievsonic kiek esu susidures tai samsungai dar nera pavede ne karto
Vieni geriausiu mano ziniomis yra iyama(nezinau kaip tiksliai rasos), bet ju kainos gana aukstos ir negarantuoju ar 17" dar yra prekyboj, per wap sunku patikrint.
Vat cia jau nesutinku. Vaizdas pas Samsunga tiek su DFX, tiek su DF, tiek su MF yra blankus. Kol buvo gaminami NF neturejau ne puses zodzio priekaistu Samsungui. Taciau ju gamyba nutraukta. Geru CRT monitoriu Samsungas kaip ir nebeturi. Vaizdas blankus, mazai kontrastingas, na ner ko noret pac kineskopas prastesnis nei pas NFus buvo. Del gedimu manau kad Samsungai kaip visada maziau genda. Zodziu jei 17" tai ko gero LG, o jei 19" tai dar gal ir tas NEC neblogas. Psio… daugiau ner ka pasakyt.
O as nesutinku del LG. Is visu matytu tai yra didziausias fuflo geometrijos atzvilgiu. Jau tiek daug kartu apie tai rasyta. Nesiulykit LG, isore tik grazi …