Geriausias padazas tinkantis spageti
noreciau pasigaminti spageti ir nzn ka ishsirinkti pardej, kox padazas skaniausias?nu butu gerai kad ten svogunu nebutu… nes mano mieloji drauge ju nemegsta
Na man labai patinka Spilvos kinietiskas saldziarugstis padazas (galeciau viena valgyt)o tu svogunu tai net nezinau kad nelabai jie ten jauciasi
saunuole ruoskis ruoskis
beje kada tu cia ketini ta spageciu vakara daryti?
keciupas (pas mus barake)
chempinijonu padazas kaip tik spageciams paskaninti
Gal ryt… tixliai nzn…
aha geriausia uzhsichiurski ant makaronu ir sveiti sau
as tai visada dedu astru keciupa
niu man skaniau su visokiais pribombasais skaniau padazas
tik kad ash virti nemoku
godago rašė:
Na man labai patinka Spilvos kinietiskas saldziarugstis padazas (galeciau viena valgyt)o tu svogunu tai net nezinau kad nelabai jie ten jauciasi
mmm …skanumelis
mano dazniausias padazhas:
maltos mesos
pomidoru pastos, ar koncervuotu pomidoru savo sultyse
patinkanciu prieskoniu
svogunu
tai paimi svoguna, pajkepini keptuveje, idedi su prieskoniais sumaishyta maltos mesos gabala, ir ji kepini kol bus biri mesyte kepta. tada sudedu konc.pomidorus traishkytus (arba pjaustytus smulkiai) ir troshkinu ipylus truputi vandens. labai lengva ir greita.
galimos ivairios variacijos: vietoj maltos mesos, galima deshros likucius deti, bvietok konc. pomidoru deti kechiupa () ir t.t. ir dar visokiu priedu galima (paprika ir t.t.)
i lekste idedi spagecius, pabarstai kietuoju suriu tarkuotu, dedi padazha, ir vel surio uzbarstai.
viskas
nu va jau nebereikia. ir skanu buvo be jokiu padazu tik su pipirais
nu jo jo labai skanu sauss spageti su pipirais
sojos padazas su grietine
savos gamybos: pomidoru padazas, sviestas, bazilikas
dazniausiai as darau toki padaza - pjaustytas virtas kiausinis, pomidoru padazas ir smulkiai tarkuotas fermentinis suris Skanumlis
arba dar super padazhas:
i keptuve ipilam kelis shaukshtus Alyvu aliejaus, iberiame smulkiai pjaustyta (ne ishspausta, o butent pjaustyta) cesnaka, ir isjungiame keptuve, kad nespetu sudegt chesnakas. va toki padazha (alieju tiksliau ) ir uzsipilame ant makaronu. man tikrai skanu…
HeinZ prie visko yra skaniausiaso prie spageti ypatingai tinka
vat net berasant pati uzsimaniau
…
MilDuXe rašė:
HeinZ prie visko yra skaniausiaso prie spageti ypatingai tinka
vat net berasant pati uzsimaniau
…
visi kechupai yra totalus gavno
nebent kaip sudedamoji padazho dalis.