Geriausias padazas tinkantis spageti

Geriausias padazas tinkantis spageti Nekaltas

noreciau pasigaminti spageti ir nzn ka ishsirinkti pardej, kox padazas skaniausias?nu butu gerai kad ten svogunu nebutu…Cha cha nes mano mieloji drauge ju nemegsta Piktas Nekaltas

Na man labai patinka Spilvos kinietiskas saldziarugstis padazas (galeciau viena valgyt)o tu svogunu tai net nezinau kad nelabai jie ten jauciasiCha chaNiam niam

saunuoleCha cha ruoskis ruoskisCha cha beje kada tu cia ketini ta spageciu vakara daryti?Kietas

keciupas Cha chaJuokiasi (pas mus barake)

chempinijonu padazas kaip tik spageciams paskaninti

Gal ryt…Nekaltas tixliai nzn…Nekaltas Cha cha

aha geriausia Taip uzhsichiurski ant makaronu ir sveiti sau Cha cha

as tai visada dedu astru keciupa

niu man skaniau su visokiais pribombasais Taip skaniau padazas LiežuvisLiežuvisLiežuvisLiežuvis Niam niam tik kad ash virti nemoku Nekaltas

mmm …skanumelis Niam niam

mano dazniausias padazhas:
maltos mesos
pomidoru pastos, ar koncervuotu pomidoru savo sultyse
patinkanciu prieskoniu
svogunu

tai paimi svoguna, pajkepini keptuveje, idedi su prieskoniais sumaishyta maltos mesos gabala, ir ji kepini kol bus biri mesyte kepta. tada sudedu konc.pomidorus traishkytus (arba pjaustytus smulkiai) ir troshkinu ipylus truputi vandens. labai lengva ir greita.
galimos ivairios variacijos: vietoj maltos mesos, galima deshros likucius deti, bvietok konc. pomidoru deti kechiupa (Veee) ir t.t. ir dar visokiu priedu galima (paprika ir t.t.)
i lekste idedi spagecius, pabarstai kietuoju suriu tarkuotu, dedi padazha, ir vel surio uzbarstai.
viskas Niam niam

nu va jau nebereikia. ir skanu buvo be jokiu padazuNiam niam tik su pipiraisMirktNekaltasNiam niam

nu jo jo labai skanu sauss spageti su pipiraisŠypsena

sojos padazas su grietineGerai

savos gamybos: pomidoru padazas, sviestas, bazilikas Gerai

dazniausiai as darau toki padaza - pjaustytas virtas kiausinis, pomidoru padazas ir smulkiai tarkuotas fermentinis surisŠypsena Skanumlis Niam niam

arba dar super padazhas:
i keptuve ipilam kelis shaukshtus Alyvu aliejaus, iberiame smulkiai pjaustyta (ne ishspausta, o butent pjaustyta) cesnaka, ir isjungiame keptuve, kad nespetu sudegt chesnakas. va toki padazha (alieju tiksliau Cha cha) ir uzsipilame ant makaronu. man tikrai skanu…

HeinZ prie visko yra skaniausiasTaipGeraio prie spageti ypatingai tinkaNiam niam vat net berasant pati uzsimaniauNežinau

visi kechupai yra totalus gavno Veee
nebent kaip sudedamoji padazho dalis.