Geriausias netas Kaune

Geriausias netas Kaune

!!! GERIAUSIAS netas Kaune !!! ( reik patarimo )
zadu isivesti neta kaune, va ieskau geriausio varianto:
1.geras greitis
2.maza kaina
3.patikima…
ir t.t.

pas ka kas parasykit:per kasijunget, kokia kaina, greitis, ir t.t.

Tai parashyk iki kokios sumos domina, kokiam rajone gyveni, nes vienam gali buti vienas ineto tiekejas, kitam gi gali buti bent keli Nekaltas

Šypsena

Greiti pasiekiu iki 300-500KB/s (palyginus su kaikur tai biski dar mazoka…)
Uz interneta moku leiskite pagalvoti nuliuka
Gyvenu ne kokiam nos universiteto barake, o daugiaukstyje…
Šypsena
Gyvenamas rajonas Akademija.
Niu isduosiu paslapty pas me LITNETAS

Rajona pasakyk ir mazdaug apytikslia suma

tau pasiseke, ash ir noriu litneto Šypsena
Beto kiek moki?

yo, neblogai ir man tox butu;] tik as vilniuje, bet mielai nusitiesciau kabeliuka del tokio neto. pas mane vianetas, greitis 100-150, bet uztenka, gyvenu po truputi (geraj, kad lanas labai geras- yra ftp:\\ keli, cs servas, chat ir t.t.)

O gal kas zinot ar mikro visata diena riboja ineto greiti? nes yra kitos firmos kur diena pvz nuo 8 iki 23 h negali apkrauti tinklo pralaiduma daugiau nei 50%

o ash naudojuos pacio geriausio ISP Kaune paslaugomis:
http://modzahedas.nm.ru/dokeda.jpg
Testa atlikau siandien, 10:57.

rasiau kad moku nuliuka Šypsena

tipo kur gyvenu salia yra LZUU universitetas. O pas mus LZUU darbuotojams galimybe yra tureti nuosavam name interneta LITNEt. Kaip sakoma litnet nemokamas.

Jauciu reikes tevams buta pirkti… niekur nesikelsiu Šypsena

Reiktu suprasti, kad geras greitis su maza kaina yra nesuderinami: arba moki daug babkiu ir turi gera sparta, arba moki mazai ir turi sh…

daryk kaip as nieko nemoki ir naudojiesi DSL Taku A1 planu apie jo sparta ir pan. gali pasiskaityti http://www.takas.lt
Jei iskilo klausimas kaip tai gali buti atsakymas paprastai junkis per kaimynus zinoma jeigu gyveni daugiabuciameMirkt

na as naudojuosi KIS paslaugomis, seniau dokeda, na tai dokeda tai totalus ****as, o ka zinau kokio tau reikia greicio, nu pas mane ~20-30kb/s is uzsienio traukiant, jei gyveni taikos prospekte, bermuduose ar dainavoj, tai siaip ten optini tinkla neseniai padare Gerai