------GERIAUSIAS MUZIKINIS KLUBAS LIETUVOJE ?-------
Koks labiausiai patinka muzikinis klubas Lietuvoje. Kurio graziausia aplinka, kuriame gali visiskai atsipalaiduoti?
tik nepulkit dabar visi rashyti koks nuostabus ir nepakartojamas klubas yra Gravity…
Butent Gravity
ka narkamanai baldelinat nuo to graviti…
nera lietuvoj tokio…
kas cia per zodis lietuva…kaimas ir vsio
geriausias klubas be jokiu abejoniu yrs LOS PATRANKOS!!!ten jauciuosi geriau nei bet kur kitur ir aplinka klasiska
Combo, LosPatrankos ir Siena
nebuciau ten pabuvojus, tai nerasyciau,
bet kadangi pamaciau, ko dar lietuvoj nemacius apskritai, tai visom keturiom uz
GRAVITY!!!
nu ir antroj vietoj MF.
bet as anksciau sita tema pati uzvedus buvau, kazkaip nepopuliaru apie klubus kalbeti cia
kvailoka gincytis, lygiai taip pat kaip "kuris restoranas geriausias" ir pan. pvz man asmenishkai dabar geriausias klubas yra Orleanas, tuo labiau kad man iki jo pesciomis 5 min kelio - svarbi smulkmena
p.s. Gravity igarsinimas - prastas
na tarkim bent jau kaune LOS PATRANKOS. dar EXIT… dugiau net nzn kas. visad i GRAVITY nueit norejau. dar proga nepasitaike (esu ne vilniete). buchiau ten apsilankius, gal sakychiau kad geriausia butent ten
kai palangoj uzh gravity entrance’ą 30LT paprašė, tai praėjo noras užeiti
kaune LP, Amerika
, o Combo
nu nepatinka ir tiek
Kaune Ex-it…ir siaip Ex-it jau panasiau i uzsienio klubus…Ex-it yra rimtesnei publikai,nusimananciai apie klubini gyvenima,stiliu,muzika… o visokios ten patrankos,sienos,combo ir dar kazin kas-tai nieko rimta…
o siaip Gravity niekad nebuvau…o noreciau nulekt kada…
siaip Vilniuje tox (nznau kaip pavadint-gal klubas/baras) BIX yra-tai ten labai patiko man bet ten gal labiau poilsio vieta…
siaip tai pas mus nieko gero…siaip gal GRAVITI is normalesniu! o siauliuose gal PLAZA arba MAX’as
Promcentras
1.Gravity
2.MF
3.Vault
Vikonda!!!
Jei netikit 03.14 BRAVO apdovanojimus per lnk pasiziurekit
uz mano kambari nera geriausio klubo lietuvoje
uz mano dj ( mano kompiuteri) nera geresnio dj
beje tame mane <klube> dainuoja tik man patinkacia muzika
Klaipedos : DADA ( aplinka ir zmones…), nors vat kazkaip ne per dazniausiai tenai uzsuka uzsienio dj’jai…
Kaune : EXIT be komentaru…
Vilnius: nea… ne Gravity… neatspejot…ce aplamai kaip tokio gero klubo ner. ce ju daug , labai daug… bet visi kazkokie daugiau i Restorano- Baro lygi traukia. ir ne daugiau…