Geriausias Lkl finalo serijos zaidejas?
Tanoka Beard
bent jau kol kas tai be abejones ir beveik be konkurencijos eduardas cota
jo…greiciausiai tai bus cota
na dar zinoma priklauso kada ir kaip baigsis finalo serija. nors nenusimato tendencija, kad cota pradetu zaisti itin prastai. o per paskutinias 2 rungtynes atsigaves beardo zaidimas tai abejoju ar bus lemiamas.
Cota,David,Macijauskas sie trys zaidejai manau visi butu verti sio titulo,nors Macijauskui pirmosios serijos rungtynes ir nebuvo sekmingos,taciau kityuose jis buvo pagrindinis Lryto ginklas puolant Z krepsi,na Cota kaip visada sekmingai organizavo komanmdos atakas,bet nereatai ir pats imdaosi iniciatyvos kai reaikedavo to ir nekrisdavo kitiemDavid skirtingai nei toks Beard finalo serijoje lose stabiliai gerai,kaj Tanoka kartais nesusitvarkydavo psichologiskai,ir prisirinkdavo prazangu ten kur ju isvengti tikraj budavo galima
tad…o jei reaiketu rinkti viena is ju as gereau patileciau,nes visi jie verti sio titulo
nu ir vel jus cia bereikalingai svarstot
naudingiausias zaidejas bus tas uz kuri omnio vartotojai daugiausia smsu prisiuntines, o cia kaip zinia visada pirmauja gaurius
o blogiausiai yra tai, kad is ryto nera kam atsigaudineti
neabejotinai cota
jis geriausias ir stabiliausias sioje serijoje
omzas rašė:
nu ir vel jus cia bereikalingai svarstot![]()
![]()
naudingiausias zaidejas bus tas uz kuri omnio vartotojai daugiausia smsu prisiuntines
norejau apie tai uzmesti. taciau cia tema apie tai, kuris geriausias, o ne kuri isrinks omnio vartotojai taip kad gali kiekvienas pareiksti savo kompetetinga nuomone su argumentais, ne viens sms’a
COTA vienareiksmiskai ir be konkurencijos
MACAS vienareiksmiskai ir be konkurencijos!
2_Pac rašė:
MACAS vienareiksmiskai ir be konkurencijos!
jam dar ir oskara reiketu iteikt …
Cota ir Krstičius puikiai žaidė pradžioje,paskui sėdo.Kai į žaidimą įsiliejo Lucas,tai irgi puikiai žaidė.Sužiba Davidas,Šiškauskas ir dar dažniau Macijauskas,tačiau stabiliausiai žaidžia Beardas.Nors ir nerodo kažko super įspudinga ,tačiau kaskart žaidžia naudingai
pasakysiu po lkl finalo serijos
E.Cota
nesu as uz zalgiri, nesu ir uz ryta. saliskas esu, todel nepagalvokit kai pasakysiu kad esu didelis zalgirio fanas ir pasisakau uz bet koky zaideja, svarbu kad is mano mylimos komandos, kaip as supratau darant bent dali cia pasisakiusiu.mano nuomone: E.Cota.
Kol kas - K.David - be konkurencijos. Bičelis formoj kaip kad ir sezono pradžioj. Ryte - J.Kazlauskas
Na, bet ką čia spėlioti - trylikiniai SMSesais vėl eilinį kartą Macą išrinks.
K.DAVID
k.Davidas
krutas zaidejas