Geriausias Lkl finalo serijos zaidejas?

Geriausias Lkl finalo serijos zaidejas?

Tanoka Beard

bent jau kol kas tai be abejones ir beveik be konkurencijos eduardas cota Šypsena

jo…greiciausiai tai bus cota

na dar zinoma priklauso kada ir kaip baigsis finalo serija. nors nenusimato tendencija, kad cota pradetu zaisti itin prastai. o per paskutinias 2 rungtynes atsigaves beardo zaidimas tai abejoju ar bus lemiamas.

Cota,David,Macijauskas sie trys zaidejai manau visi butu verti sio titulo,nors Macijauskui pirmosios serijos rungtynes ir nebuvo sekmingos,taciau kityuose jis buvo pagrindinis Lryto ginklas puolant Z krepsi,na Cota kaip visada sekmingai organizavo komanmdos atakas,bet nereatai ir pats imdaosi iniciatyvos kai reaikedavo to ir nekrisdavo kitiemGeraiDavid skirtingai nei toks Beard finalo serijoje lose stabiliai gerai,kaj Tanoka kartais nesusitvarkydavo psichologiskai,ir prisirinkdavo prazangu ten kur ju isvengti tikraj budavo galimaNekaltastad…o jei reaiketu rinkti viena is ju as gereau patileciau,nes visi jie verti sio tituloTaip

nu ir vel jus cia bereikalingai svarstot Cha cha Cha cha Cha cha
naudingiausias zaidejas bus tas uz kuri omnio vartotojai daugiausia smsu prisiuntines, o cia kaip zinia visada pirmauja gaurius Cha cha

o blogiausiai yra tai, kad is ryto nera kam atsigaudineti

Cha cha

neabejotinai cota
jis geriausias ir stabiliausias sioje serijoje

norejau apie tai uzmesti. taciau cia tema apie tai, kuris geriausias, o ne kuri isrinks omnio vartotojai Mirkt taip kad gali kiekvienas pareiksti savo kompetetinga nuomone su argumentais, ne viens sms’a

COTA vienareiksmiskai ir be konkurencijosTaip

MACAS vienareiksmiskai ir be konkurencijos!

jam dar ir oskara reiketu iteikt …

Cota ir Krstičius puikiai žaidė pradžioje,paskui sėdo.Kai į žaidimą įsiliejo Lucas,tai irgi puikiai žaidė.Sužiba Davidas,Šiškauskas ir dar dažniau Macijauskas,tačiau stabiliausiai žaidžia Beardas.Nors ir nerodo kažko super įspudinga ,tačiau kaskart žaidžia naudingai

pasakysiu po lkl finalo serijos

E.Cota

nesu as uz zalgiri, nesu ir uz ryta. saliskas esu, todel nepagalvokit kai pasakysiu kad esu didelis zalgirio fanas ir pasisakau uz bet koky zaideja, svarbu kad is mano mylimos komandos, kaip as supratau darant bent dali cia pasisakiusiu.mano nuomone: E.Cota.

Kol kas - K.David - be konkurencijos. Bičelis formoj kaip kad ir sezono pradžioj. Ryte - J.Kazlauskas Cha cha

Na, bet ką čia spėlioti - trylikiniai SMSesais vėl eilinį kartą Macą išrinks.

K.DAVID TaipTaipTaipŽvaigždė

k.Davidas

NekaltasNekaltasNekaltas krutas zaidejas Cha cha