Geriausias Halloween\'o filmas

Geriausias Halloween’o filmasBaisu

Geriausias filmas DŽIPERS KRIPERS 2 GeraiGeraiGeraiBaisu

Juokiasi na jei reikia komedijos tai tas gal ir tiktu Nekaltas Cha cha]

o siaip ka, galeciau rekomenduot ‘svytejima’ perziuret… labai tiktu…

na pagal pavadinima tiktu "Heloween’as.prisikelimas." neblogas filmas…man patiko Šypsena

Koshmaras Guobų gatvėj Baisu (nors nemačiau, bet kiek girdėjau tai vienas baisiausių siaubiakų Šikšnosparnis) Visai nieko - "Kiti" Gerai Taip pat tiktų "Halloween H20: 20 Years Later" (bent jau dėl pavadinimoŠypsena)

Aš jau du kartus mačiau, tai abejoju ar šiandien žiūrėsiu… Nors filmas tikrai GeraiŠikšnosparnis Vienoj vietoj vos nuo sofos nenusiverčiau Juokiasi Baisu buvo Taip

Aha… “prisikelimas” - geras filmas,manau tiktu helovino vakarui Mirkt

Hm… Jei baisiai išranki tai nžn… Nekaltas Nes kai aš ne itin išranki, tai man praktiškai viskas tinka Mirkt

Evil dead 2 Gerai

"Hokus Pokus".Senas toks,bet kai buvau 12ikos man laaaabai patikoGeraiŠypsena

as taj visa savaite vis kazkaip ant baisiu filmu uzpuolu…Šypsena pvz. rode toki apie dantuku feja( tooth fery ar kazkaiptais vadinas), po to snieguole rode… nu zodziu tokios pasakeles vaikams…bet kazkaip baisoka buvo…
siaip labiausiai man patikes siaubo filmas tai buvo bleiro ragana…pirmoji aisku. nes antroji daugmaz komedija primine…kaip beje daznai buna su antrom dalim…
dar final destination neblogas… ne siaubo, bet vis tiek siurpuliukai begioja…o cia tai truputi nusizengiant taisyklem…2 dalis geresneMirkt

Jie (They) Šypsena

Dar sugalvojau,kad gal visai nieko "Ring" būtų… Kaip tik tuoj varysiu išsinuomot, nes dar nemačiau Laimingas

Z_shaped >>> Tai smagu Taip Apskritai lygtai negirdėjau, kad kam nors nepatiktų…

skambutis… nors ir nauajs bet reiks gal prisiverst dar karta paziuret helloween`o proga…

The OthersGeraiTaip!!!

beja dar The Ring

Skambutis man patiko Gerai ,apibudinciau ji taip: sunkus psichologinis siaubiakas Mirkt

Absoliutus blogis

jio…tas tai nerealus filmas buwo…geras
GeraiTaip

The Ring ,baisiausias filmas ziuretas kino tetre.Tik deja ziurint per Tv tokio didelio efekto ner…Nekaltas bet vistiek.labai labai geras filmas Cha cha