Geriausias Halloween’o filmas
Geriausias filmas DŽIPERS KRIPERS 2
na jei reikia komedijos tai tas gal ir tiktu
]
o siaip ka, galeciau rekomenduot ‘svytejima’ perziuret… labai tiktu…
na pagal pavadinima tiktu "Heloween’as.prisikelimas." neblogas filmas…man patiko
Koshmaras Guobų gatvėj (nors nemačiau, bet kiek girdėjau tai vienas baisiausių siaubiakų
) Visai nieko - "Kiti"
Taip pat tiktų "Halloween H20: 20 Years Later" (bent jau dėl pavadinimo
)
Aš jau du kartus mačiau, tai abejoju ar šiandien žiūrėsiu… Nors filmas tikrai Vienoj vietoj vos nuo sofos nenusiverčiau
Baisu buvo
Aha… “prisikelimas” - geras filmas,manau tiktu helovino vakarui
Hm… Jei baisiai išranki tai nžn… Nes kai aš ne itin išranki, tai man praktiškai viskas tinka
Evil dead 2
"Hokus Pokus".Senas toks,bet kai buvau 12ikos man laaaabai patiko
as taj visa savaite vis kazkaip ant baisiu filmu uzpuolu… pvz. rode toki apie dantuku feja( tooth fery ar kazkaiptais vadinas), po to snieguole rode… nu zodziu tokios pasakeles vaikams…bet kazkaip baisoka buvo…
siaip labiausiai man patikes siaubo filmas tai buvo bleiro ragana…pirmoji aisku. nes antroji daugmaz komedija primine…kaip beje daznai buna su antrom dalim…
dar final destination neblogas… ne siaubo, bet vis tiek siurpuliukai begioja…o cia tai truputi nusizengiant taisyklem…2 dalis geresne
Jie (They)
Dar sugalvojau,kad gal visai nieko "Ring" būtų… Kaip tik tuoj varysiu išsinuomot, nes dar nemačiau
Z_shaped >>> Tai smagu Apskritai lygtai negirdėjau, kad kam nors nepatiktų…
skambutis… nors ir nauajs bet reiks gal prisiverst dar karta paziuret helloween`o proga…
The Others!!!
beja dar The Ring
Skambutis man patiko ,apibudinciau ji taip: sunkus psichologinis siaubiakas
Absoliutus blogis
jio…tas tai nerealus filmas buwo…geras
The Ring ,baisiausias filmas ziuretas kino tetre.Tik deja ziurint per Tv tokio didelio efekto ner… bet vistiek.labai labai geras filmas