Geriausias filmas apie kara

Geriausias filmas apie kara

Turbut daugelio nuomone bus "Gelbstint eilini Rajana", bet gal ir is tu naujasniu yra kas nors ypatingo, nu pvz "Juodojo vanago zutis" ir "Mes buvome kariai" nepaliko man labai didelio ispudzio, siaip neblogi, bet kazkaip ne tai ko tikejausi.

Cia tau kad ilgai atsakymu nereiketu laukt… http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/73395.462-=(1124529278 Šypsena

O siaip as manau kad geriausias filmas apie kara tai Saving Private Ryan. O kiti geri - Thin Red Line, Black Hawk Down, Three Kings. Enemy at the Gates irgi nieko. Behind Enemy Lines nelabai patiko, labai jau popsucha dvelkia, nu bet nieko siaip… Jau turiu We Were Soldiers DVD, siandien jei paziuresiu, parasysiu ispudzius…

Geriausias Saving Private Ryan, be to Hart’s War irgi geras

Hart’s War man pasirode visiskas slamstas… Na pradzia gal ir idomi, bet paskui pasidaro i pusantros valandos teismo sale… Nu man nelabai… Blogai

KAUKAZO BELAISVIS

Hmm, istikruju, tokio pacio geriausio filmo ir ner, visi gan panasus. Black Hawk Down nepaliko jokio ispudzio, Saving private Ryan, gan neblogas, bent geresnis negu Black Hawk Down. Enemy at the gates, neblogaj filmas pastatytas, patiko jis man. Sakyciau tokie labiausiai palike ispudi, tai Pear Harbor ir naujas filmas Windtalkers. Šypsena

Pamirsau paminite labai gera filma "K-19: The Widowmaker", sis filmas turetu greitai pasiekti lietuvos kino teatrus.

Man zinok uz Pearl Harbora nera geresnio filmo, nors jame ten to pacio karo nera labai daug, ten daugaiu apie lakunus filmas, bet nerealiai patiko. Keista tik kodel ji taip kritikai nuvertino.

Siaip geriausias gelbstint eilini rajana , o antroj vietoj priesas uz vartu

Gal kai turesit kada laiko,paziurekit “Apocalypse now” .Nu ir dar “Platoon” pradziai.
Itariu tada tie “hart’s war” arba “enemy at the gates” pasistumes keliais laipteliais zemyn jusu topuose.Cha cha

keturi tankistai ir suo Gerai

Kazkaip nerandu as to filmo, nes jau ne is pirmo girdziu kad apocalypse now labai geras

Cha cha Cha cha Cha cha

Tai kad nera tox jau labai retas filmas,gal tik kad senas.
jei ka tikresnio suzinosiu kur galetun rast,pranesiu.

is tikruju tikroves, taktikos ir manevru atzvilgiu, tai tikriausias ir man labiausiai patikes filmas - The thin red line, na o paskui eina Eilinis Rajanas, mes buvome kariai ir tt

wa kazkaip prisiminiau tarybini filma " o ausros cia tykios", gan neblogas tokis man jis tada pasirode Šypsena … o is paskutiniu matytu tai gal “juodojo vanago zutis”, nors jankiu produkcija apie kara ne labai mumi…

man tai labai patiko mes buvome kariai ten tai geri vaizdelaiGerai

Platoon - pirmasis mano matytas realus filmas apie kara (realus-realus suviai, sprogimai, suzeidimai, kariu psicologija ir pan. Nes sovietiniu filmu niekaip negaleciau pavadinti net meniniais, o ka jau kalbeti apie realybinius). Didziausia ispudi paliko muzika (filmo pabaigoje). Privercia susimastyti.
Braveheart - apie skotu ir anglu kara. Super. Turiu nusiripines visa muzika is filmo. Filmas, kuriame geriausiai suderinta muzika su vaizdu. Respect.
Saving Private Ryan - cia jau nereikia nieko daug pasakoti. Sedevras, kuris pakeite filmo apie kara zanra. Po tokiu filmu vaikams ne is karto atsiranda noras begti i kiema ir pradeti zaisti kara.
The Thin Red Line - pamaciau is karto po Rajeno. Filmo pradzioje irgi drebejau ,nes laukiau kazko panasaus i Rajana. Taciau sis filmas kitoks. Jis labiau apie pati zmogu, kuri sukurys imeta i kara. Antras sedevras. Deja nedaugelis ji mate.
Three Kings - filmas ir pasijuokti ir paverkti (kas sugeba). Bene vienintelis filmas, kur tenka nuosirdziai gailetis arabu. Muzika siame filme rulez.
Enemy at the Gates - nepatiko. Tai amerikietisku paziuru filmas apie rusus. Ne ka jie supranta apie rusus. Mane visiskai pribaige pseudo rusiskos karines melodijos - sugadino visa filma.
Pearl Harbour - apie kara, taciau labai jau perpintas meile, draugystre, istikimybe ir pan. - zodziu saldus filmas, skirtas ziureti porelemis. Visu pirma lenkiu galva efektams ir muzikai (Hans Zimmer).
Black Hawk Down - girdejau labai daug skirtingu atsiliepimu. Po pirmo perziurejimo jis man buvo vidutiniskas. Taciau paziurejau veliau ir jis pasirode man kitoks. Pagavau filmo ideja apie beprotybe, apie likimo zaidimus (arba tikimybiu teorija Šypsena), apie pareiga ir baime ir nesuvokima ka darai. Hans Zimmer/Lisa Gerrard muzikos duetas rulez.
We Were Soldiers - tiesa snekant, tikejausi daugiau. Taciau pamaciau tik verkslenanti Mela Gibsona. Viskas paskubomis sumesta i atsiminimus, nuojautas, gailescius, neapykanta ir narsa. Sh.
Windtalkers - patiko. Tarytum vel kas mus imete i karo lauka po Rajeno filmo. Gaila kad filmas buvo “padazytas” amerikietisku padazu.

Nu ir pabaigai pasijuokime is Rambo Baisu. Meshlas kaip turi buti Ignore, taciau… Ypatingai gerai ziurisi amerikieciu karas su rusais afganistane. Manau po 09.11 amerikieciai gerai ivertino sio filmo scenariju.