Geriausias budas merginai siulyti draugyste
Gal jus zinote budu kaip merginai pasiulyt draugyste, pvz. kai romantiskai sedi kur nors miske ar dar kur, aisq ne taip kaip visi ten sako:-Sakyk:Maryte ar noretum su manim draugaut.
Gal zinot kokiu nors jausmingesniu…?
Please!!
saulute mano, zujkuti, mejlute, grazhuolyte (ir visi mieliausi pav) a boosi su manim amzhinaj amzhinaj???
nu che jej jau tikraj myli
svarbiausia tai siulyti butent miske
o jei rimtai tai labai nesistenk nes gali nieko nesigauti.paprasciausiai buk atviras ir pasakyk tai,ka galvoji.jei ta mergina tikrai myli ir jei sakysi savo mintis graziai,svelniai,tai bus pats geriausias pasiulymas draugauti.beje,ar butina siulyti?dauguma dabar jau nebesiulo.paprasciausiai abu tai supranta,pradeda kartu vaiksciot,atsisveikindami ir pasisveikindami pasibuciuoja o veliau ir dar toliau … tai gaunasi tiesiog savaime
niu jei turi babkiu tej gali sugalwot ka nors tokio neiprasto ir neuzmirstancio, pvz pasisamdyk palicininku pora su tacka zabashliai ten jiems biski ir paprasyk kad nueitu pas ja y chata ir pasakytu kad ji yra arestuoja uz zmogzudystes ir wagystes, po to nuwes y mentura ir tu ten jos lauk su sawo jausmais… ar kazka taj panasaus
paprasciausiai tai ir skambes graziausiai ir romantiskiausiai
zinoma nepakenktu ropmantiska aplinka
tik jokiu budu nesakyk:"nori bazarint?!" kaip izuliai skamba
tiksliau negraziai
va cia siulau toki visai nebloga buda isivaizduok, jus kur nors snekate, svarbu kad ta vieta nebutu ta , kur daug labai jau zmoniu vaiksto, taigi jus snekate pasiziurite vienas i kito akis ir tada tu ja pabuciuoji, stebi merginos reakcija, jai jauti kad jai malonu tai tada viskas ir ok, taiki paskui jus vaiksciojate susikibe uz rankuciu ir t.t taigi nebutina istarti tu zodziu "mieloji ar nori draugauti" tiesiog tu jai tai pasiuliai veiksmais ir ji turetu ta suprasti
taigi sekmes
Man asmeniškai mintis, kad reikia klausti ar draugaujam ar ne atrodo labai durna. NU pakviesk merginą į vieną pasimatymą, kitą ir paanalizuok jos elgesį. Draugavau nemažai kartų. Ir nė karto neprašiau, kad draugautų, viskas nutikdavo savaime. TIk po to sunku būdavo atsekti datą draugystės pradžios. Nežinau, aš visada pajuntu, kada mergina nori būti šalia ir jeigu aš jaučiu tą patį, mes ir darome taip. P o mėnesio ar pusantro tokio bendravimo aš pajutęs kažką viduje pasakau: "I love you" ir nenustembu, kai susilaukiu tokio pat atsakymo…
Buk savimi
MAnau, kad taip galima labai ja isgasdint… Siaip turint pinigu siulyciau oro baliona…
O jei ji nenores pasibuciuot?ar gali taip atsitikt, ka tada reiktu daryt.
rodyk jai ko daugiau demiesio tai gal ir pati pasiulys tau draugis te,nereikes tau sukt galvos)))))))
pasigauni suspardai,paleidi jai zarnas ir poto karstai pa…nu gerai nefloodinsiu,bet tik si karta…
na kiekvienai individualiai,na svarbu kad pats siulytojas nebutu apsineses:gera muskulatura,juokingai rimtas,turintis savo nuomone…
veliau nereikia bloodit,na tixliau sakant kazkur skaiciau jog yra 2taisykles:buti rimtam ir savimi,tik niekaip nesuprantu,kaip galima but savimi ir nesidergt./…
Sakyk arba buk su manimi, arba isnyk Po to sirdies neskaudes, jei ne pasakys
niu, cia paskaicius visus siulymys tai atrodo, kad siulymas draugaut vos ne vestuves… oro balionai, kalejimai… siaubas…
gal geriau kokioj romantiskoj kavinej leidziantis saulei pasiulyt draugaut ir viskas…
juk svarbiauisa ne kaip tu paiulai draugaut, bet ka jauti
p.s. cia mano nuomone
Na man ir paprastas pasiulymas be jokiu policiju ir tt ir pan pakankamai neblogas atrodo…Nereik persistengt,sutiks tai sutiks,o jei ne…Tai nereix liudeti,kad daug pastangu idejai…Aisku pati noreciau kad vaikinas prasydamas su juo draugaut kazka idomaus sugalwotu,bet svarbiausia,kad tai darytu nuosirdziai.
nereikia jokiu zodziu,kai savaime viskas gaunasi tada buna labai gerai
PASIGAUNI ISHPRIEVARTAUJI (PRAVARAI) O POTO ATSIPRASAI IR SAKAI GAL GALIM LIKT TIK DRAUGAIS!
taip,genialu…