geriausias 4x4

geriausias 4x4

su salyga kad nuomota Cha chaSavo kabriko negavau, saabas jau buvo uz kitokius pinigus, todel teko imt si gaiduka su gera nuolaida. Kai tik nulipi nuo SUV klases suvoki kad su zemom niekur nepravaziuoji - bortai, akmenys, smelio kopos buvo kaip kliutys

tuoj blt infarkta gausiu Cha cha

MCBR, koks 4x4 geriausias?

geriausias kol nesugenda ir jeigu garantinis

Kas cia jum darosi siandien? Baisus pezo… reno… xznajet… Ufff

geriausias valdiškas,kad ir gaidys.

ner bmw audi ir wv, turbut servise…

nuomos sutarty tik poto perskaiciau punktus kad dxraudimas negalioja ir grieztai draudziama vaziuot neasfaltuotu keliu… o ka man blyn daryt jei grazus kadrai buvo kuo auksciau uzkylant i ugnikalni Cha chaBet CLIO net nuo kelio nusokant taip skambejo kad kelis kartus begau paziuret ar karteris cielas kol nepripratau

youtube.com/watch?v=q8KpvrziT6c&feature=related

bmw per du metus 5sykius buvo,honda per 4metus 4sykius servise

mano bmw per 9 metus, servise buvo 2 kart, mazda per 2 metus 1 kart… bet saskaitos nepalyginamos.

smotri.com/video/view/?id=v201281075e1#

mano bmw tik nupirkus du kart servise buvo,dažytis ir stabilus keist,po metu sankaba,dar po menesio stabil trauke,o paskutini syki airbagai užsidege

matai kai pirkta nauja ir priziureta mano keista tik kuro siurblys(benzo) ir taisyta klima… o mazda - priekinis rato guolis. No offense ant bmw Labas

ar jus cia tipo bandot gedimu statistika vest? Dro -> juk pats rasai kad mazai vazineji ir gal tavo masina daugmaz tvarkinga, jei as tuo bmw vazineciau tai teks servisa paciam atidaryt. Pries pusmeti drauges 528 uz 7k lt pardaviau nes ant tiek ji per 3 metus uzjojo kad ten mataras tik normalus liko.