Geriausia siu laiku programa MP3, Video, Games ir tt... siustis.

Geriausia siu laiku programa MP3, Video, Games ir tt… siustis.

Ilga laika naudojausi kazaa, Kazaa lite++, bet dabar ji visiskai prastai veikia, beveik visos dainos sugadintos, prastai siuncia, sunkiai randa. Ir noreciau suzonot kokia siuo metu programa yra geriausia siam reikalui. Paieskoj meginau ieskot, nieko gero neradau, jei ka randu tai topicai buna 2002 metu, sakyciau gerokai pasene…Nekaltas

Taigi, kuo jus naudojates?

prastai ieskai… o siaip tai cia daugume emule naudojas

emuleGerai

EMULE IR EDONKEYGeraiGeraiGerai

filmams emule. mp3 ares.

eMULE rulez Laimingas

tik emuleCha chaTaipGerai

kas cia per emule liux jee… man ji feeeeee BaisuVeee nesiuncia apsoliuciai, uzsisakai koki filma ir per nakti net mb neatsiunte, kas cia per nesamone?! kuo ji gera jei nesiuncia, gal, kad randa viska? BlogaiPiktas

Yra gana geras FAQ’as emulei, svarbus yra du kriterijai aukstas ID ir kuo daugiau saltiniu

imho mldonkey da best Taip

eMuleGerai
tik greitisBlogai

gal zinot kaip padaryti,kad veiktu emulecow?
padekit ka,su situo kazkaip labai greit randa ir siuncia

Jei sėdi LAN’e su vidiniu IP,tai š.ud.as emule neveikia.

Kazaa valdo!!! rimtai ziauriai geara programike
KazAA GeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGerai :wink:

nu muzikai tai soulseek

o kas nors pakeicia kazaa?, emule, nezinau ar gerai dirbs, pas mane LAN vidinis Ip. kazkada meginau nieko gero…

namie sedziu ant lan su vidiniu ip ir emule darbuojasi issijuosusi. Per para parsisiunciu apie 1GB-1.5Gb info. Esme reikia gerai su konfiguruoti emule ir viskas bus ciki piki

jo man irgi da best! Gerai !!!

nu paprastiems vartotojams shareaza
nes jinai siuncia bittorent - gnutela1 - gnutela2
ir greiciai iki 200kb/s (nu man gangland tiex siunte)

o kas daugiau ishmano MLdonkey jis dar daugiauw kanalu palaiko Gerai

Na kai as amziams Emule Low ID turiu, tai siulyciau Kazaa. Kazaa kurejai kazkaten tokio padare kad nauji supernodes butu neprieinami Kazaa Lite useriams. Sitai ir tas faktas kad Kazaa Lite “supernode” opcija by default isjungta, ir lemia sunku radima/prasta siuntima Šypsena
Kazaa naudot tai ne viena, o kartu su Diet K, kuri nuima spywara, blokuoja Kazaa generuojamus popups ir pan.
http://www.dietk.com/