Geriausia Dovana Kaledu proga ! ;P~
kokia geriausia dovana kalediniu shvenciu proga … ka noretumet gauti per kaledas?(nuo ko?) ka noretumete padovanoti(kam? pvz:tevam kvepalus , draugiai(-ui) a lot of flowers ,seneliui vilnonias kojines ir pan… o galboot save paty(-pacia)
PAIESKA visuomet jumi pades i si klausima atsakyti…, tai is ties geras dalykas(paieska), ir visuomet pagelbeja…
kas tiesa, tas ne melas…
nemadinga naujos temos kaip (kas yra perlai?; Ka dovanosit kaledu proga?; ar jau daret?; kaip jums roziniai stringai?; (vardas) gaidys
)daug populeriasni
niuz ka jau bepadarysi, ale cia mano topine fraze trbt, tad as esu savaip madinga …
ir senas kaliosas gali but savaip madingas
kas is tos mados, jei nuo to smegenys nyksta…
niuz kas be ko, viskas savaip turi savo zavesio, tad…reik tik moketi tai inziureti… …
kas is tu smegenu jeigu jie nemadingi?
ja ja, reikia buti geru stebikliu siais atvejiais bo dar ir ins snuki gali gaut uz mados neiziurejima kartais
o nemadingam - geriausia but…tuomet nieks nekvarsina tau galvos, nereik sukt galvos kaip cia patapt madingu, kaip neatsilikt nuo mados…
tie kurie madingai smegeno neturi irgi jos nesuka
taip, siais laikais ir in snuki nieks uz dyka neuzvaziuoja, bet jei moki savo nemadinguma apsigint, tai nieks nepakenks…
ai nu jo, gereu but daunu, bet svarbu madingas… ■■■■■■ kaip ir like… nu jo… nu zinai, as geriau busiu nemadingas, nelimpa man ta mada
sakot nesuka, jie tik ir masto, ka dkaip cia neatsilikus nuo mados…nors tai taikoma ne visais atvejais…