geriausi!
kokie prezervatyvai geriausi?kokius naudojat, jei naudojat?
mes praktikuojam lytinio akto nutraukima pries issiverziant spermai!
nes man klostofobija,bet jeigu ne su pastoviu partneriu tai cool
Geriausi prezervatyvai ko gero - tabletės…
saip "life style" balti…
nors saip tabletes
na tabletes siaip gal ir saugiau, bet as durnai isitikinusi, kad jos laaabai kenkia sveikataio siaip "lifestyle" arba "cool(su metu kvapu
)"
metu?
bananu
istikruju durnai!
nes praejo jau sovetiniai laikai,kai gamindavo turincia zalingu priedu tabletes!
zinau, kad jau praejo tie laikai, bet kartu zinau ir tai, kad pvz. extrines kontraceptines tabletes labai kenkia sveiktai. savo kailiu patyriau
Typa "postinor" ? Na jei tokias naudoji … tai …
Yra normalios, supakuotos po 21 Va tas naudot reik …
tabletes yra tabletes,dabar mane domina prezervatyvai,as renkuosi juos, nes tableciu negaliu gerti, o ir prezervatyvams kai kuriems elergiska, geriausi cool is morkavo pakelio,tad su jais jauciuosi geriau, nes man labai slykstu sperma, net tampo kai prausiuosi, jei be prezervatyvo ir partneris ant maners nuleido, bloga vien uzuodus kvapa
Gerti po vieną į dieną, patartina vakare, kad mažiau pykintų (miegodamas net nežinai kad pykina)
aha, postinor, nes man kazkokia vaikufobija buvo, bet dabar jau praejo tie laikai. ta prasme vaiku ir toliau nenoriu, bet…na tu jau nevartoju ir niekada daugiau nevartosiu
cia ka taip gerti?
Šiap jau “Life style” pilki … jie labai ploni ir beveik nesijaučia
… nors šiaip tai nenaudoju …
va va … informacijos stygius …
O noras didelis …
nea uostyt!
murrr rašė:
va va … informacijos stygius …
O noras didelis …
sūnus rašė:
nea uostyt!
susmulkini iki miltelių, pasiruoši "darožkę" tada susuki 10Lt kupiūrą vamzdeliu … ir tada per nosį viską sutrauki
Ui ui … negaliu
nu ka siaip geriausi tai cool raudoni.
bet siaip isvis n…jie reikalingi nepatogu ir daug ju reik kai daug nori, zodziu tabletes iseitis pati geriausia.